Lifestyle

Dit is momenteel de goedkoopste supermarkt van Nederland

goedkoopste-supermarkt

Alles is een stuk duurder geworden en dat merken we ook in de supermarkt. Het is handig om goed te kijken waar jij geld op kunt besparen. Wij hebben daarom voor jullie uitgezocht welke supermarkt nou daadwerkelijk de goedkoopste van Nederland is. 

Goedkoopste supermarkt

We horen je al denken: de Aldi en de Lidl zijn natuurlijk de goedkoopste. Maar niks is minder waar. Dat alles een stuk duurder is geworden heb je vast wel gemerkt. Om geld te besparen is het dan ook handig om je boodschappen te doen bij een goedkope supermarkt, toch? Uit het consumentenprogramma Kassa Onderzoek is gebleken dat Jumbo op dit moment de goedkoopste supermarkt van Nederland is als het gaat om de goedkope B-merken. Dit jaar werd tijdens dit onderzoek voor het eerst rekening gehouden met de goedkoopste variant van alledaagse producten. Voorheen werd namelijk alleen gekeken naar huismerk producten.

Duurste supermarkt

Veel mensen denken dat de Albert Heijn de duurste supermarkt in Nederland is, maar ook dat is niet juist. Volgens het onderzoek van Kassa gaat de Spar aan kop, als duurste supermarkt. Er is een logische verklaring, doordat ze vaak alleen kleine winkels hebben met alleen maar A-merken. Dit is natuurlijk wat we op dit moment willen vermijden met de torenhoge prijzen.

Beeld: pinterest