Food

Dit zijn de goedkoopste kruidnoten van 2022!

Nicoline
goedkoopste-kruidnoten

Boodschappen doen is tegenwoordig een aanslag op je portemonnee. Toch willen we de komende feestdagen lekkere snacks serveren aan onze gasten. Een bakje kruidnoten op tafel hoort er gewoon bij! Wij vertellen je daarom 5 winkels waar je de goedkoopste kruidnoten kunt scoren. Allemaal onder de €2!

1. Jumbo

We weten allemaal het verschil tussen A- en B-merken en hoewel velen zeggen dat A-merken een betere kwaliteit hebben dan B-merken, kunnen B-merken net zo lekker zijn! Een tweede voordeel is dat B-merken veel en veel goedkoper zijn. We trappen de lijst daarom af met een Jumbo eigenmerk product. In deze winkel scoor je namelijk 250g aan kruidnoten voor maar €0,68! Een halve kilo scoor je voor €1,19. Dat is toch geen geld?

2. Albert Heijn

Wanneer je een grote groep vrienden bij je thuis hebt uitgenodigd heb je wellicht niet genoeg aan een halve kilo kruidnoten. Het zou toch lullig zijn als je niet genoeg hebt. Gelukkig komt Albert Heijn to the rescue en kunnen we daar grof geschut aanschaffen. Hier krijg je voor maar €1,59 een kilo kruidnoten! Dat is echt meer dan je denkt!

3. Plus

Soms is het ook wel lekker om een zakje kruidnoten als snack mee te nemen, maar je neemt ook geen kilo zak mee naar school of werk. Van Bolletje heb je bijvoorbeeld die uitdeelzakjes, maar die zijn veel te overpriced. Daarom kopen wij altijd onze uitdeelzakjes bij de Plus. Voor 6 chocolade kruidnoten zakjes van 50g per stuk, betaal je maar €1,79.

4. Aldi

In deze lijst kunnen de ultime favourite chocolade kruidnoten natuurlijk niet ontbreken. Mocht je die nou naast de klassieke kruidnoten willen serveren, wil je je gasten geen uitdeelzakje aanbieden. Daarom raden we je aan deze zak chocolade kruidnoten bij de Aldi te kopen. Voor 300g aan goddelijkheid betaal je €1,59.

Lees ook:
Waar kan je de goedkoopste pizza’s bestellen?

5. Action

Tegenwoordig maken ze heel veel verschillende smaken kruidnoten. Van karamel zeezout tot truffel kruidnoten, ze bestaan allemaal. Wij houden soms wel van een Nederlandse klassieker tussendoor en zijn daarom fan van de stroopwafel kruidnoten. Een tip van flip! Bij de Action zijn deze heel goedkoop. Ze kosten maar €1,79 voor een zak van 300g.

Beeld: pinterest