News

Girlscene.nl is verkozen tot Website van het Jaar 2023!

beste-website-jongeren-girlscene

Girlscene.nl is al meer dan twintig jaar dé online zus voor Nederlandse jonge meiden. Wij zijn het platform waar jonge vrouwen dagelijks samenkomen om op de hoogte te blijven van de nieuwste fashiontrends, slimste beautytips, juicy celebrity gossip en vraagstukken rondom liefde en relaties. Met trots delen wij met jullie dat Girlscene.nl is bekroond tot Website van het Jaar 2023 in de categorie Jongeren!

Website van het Jaar 2023

Wij zijn heel erg trots om aan jullie te kunnen vertellen dat wij zijn bekroond met de titel Beste Website van het Jaar 2023 in de categorie Jongeren. Zonder jullie was dat natuurlijk nooit gelukt en daarom willen we alle Girlscene lezers heel erg bedanken voor het massaal stemmen op ons: thank you girls!

Oorspronkelijk opgericht om jonge meiden te informeren over mode, beauty en lifestyle, is Girlscene.nl uitgegroeid tot de grootste online community van Nederland en België. Dagelijks inspireren en begeleiden we jonge meiden op hun ontdekkingsreis naar liefde, zelfontwikkeling en volwassenheid. Dit bereiken we door een platform te bieden waar meiden antwoorden kunnen vinden op alle vragen die rijzen tijdens hun groei naar vrouwelijkheid, want we have all been there!

Hoofdredacteur Charlotte: “Op de middelbare school las ik altijd samen met vriendinnen de artikelen van Girlscene in de pauze. Ik ben daarom superenthousiast dat ik er nu zelf, samen met de Girlscene-redactie voor zorg dat de nieuwe generatie jonge meiden dagelijks op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste celebrity nieuwtjes, slimste beautytips en mooiste fashiontrends op Girlscene.nl!”

Girlscene.nl is de beste vriendin van jonge meiden in heel Nederland en België, die hen begeleidt in hun zoektocht naar een unieke identiteit. Een artikel lezen op ons platform voelt als bijkletsen met vriendinnen én dat gevoel houden wij vast! Stay tuned voor al onze te gekke plannen voor het aankomende jaar, dankjulliewel!