Travel

Girls trip! Plan een wijnvakantie met je vriendinnen

wijn-vakantie-vriendinnen

Niets is fijner dan even lekker weg met je besties. De zon opzoeken, wijntjes drinken en lekker zonnen aan het strand. Alleen van het idee worden wij al helemaal enthousiast. Maarre, wat dacht je van een wijnvakantie met je besties? Ja, het kan echt!

Wijnvakantie met je besties

Soms kan een bestemming voor je volgende vriendinnenvakantie lastig zijn. De één wil naar een tropische bestemming met blauwe zee, de ander wil liever naar een binnenstad en weer een ander gaat liever op skivakantie. Wij hebben dé perfecte middenweg gevonden: namelijk een wijnvakantie met je besties!

Colmar, Frankrijk

Voor de échte wijnliefhebbers is het Franse stadje Colmar dé perfecte bestemming. Hier kun je namelijk allerlei verschillende soorten lokale wijnen proeven én de regionale specialiteiten ontdekken. Zijn jij en je besties de grootste wijn lovers ooit? Dan is Colmar zeker een must visit.

Wild Bum, Californië

Ooit van het bedrijf Wild Bum gehoord? Dit is een onderneming die jouw vakantie van top tot teen regelt. Wild Bum zoekt de fijnste hotels om te verblijven en de lekkerste restaurants om in te eten. Als je naar de website van Wild Bum gaat en je ‘wine‘ intypt, krijg je allerlei verschillende soorten wijnvakanties voorgeschoteld!

Natuurlijk is een wijnvakantie met je besties naar Amerika wel wat prijzig, dus zal je goed moeten sparen. Maak het daarom een extra lange girls trip en geniet er ten volste van!

Wijnreizen naar Frankrijk

Naast Wild Bum zijn er genoeg andere organisaties die jouw wijnvakantie compleet voor je kunnen plannen. Aangezien Frankrijk bekendstaat om hun heerlijke wijnen, zijn veel van deze ondernemingen Frans. Maar dat vinden wij helemaal niet erg. Lekkere kazen, onweerstaanbare wijn en oneindig baguettes: yes, please!

Wijnpretpark Bordeaux

Bij het wijnpretpark La Cité du Vin in Bordeaux ben ook jij waarschijnlijk he-le-maal op je plek. Voor slechts €21,- mag jij de hele dag verschillende wijnen ontdekken én krijg je er een wijnproeverij bij. Als dat geen droom die uitkomt is, dan weten wij het ook niet meer ;).

Beeld: pinterest