Celebs

Huh?! Zijn Gio Latooy en Jade Anna weer bij elkaar?

gio jade weer samen

De break-up tussen Jade Anna en Gio Latooy is je vast niet ontgaan. In december maakte de twee bekend dat ze als vrienden verder gaan. Ze hebben elkaar een tijdje niet gesproken, maar nu lijkt het erop dat ze samen op vakantie gaan. Wait what?

Gio Latooy en Jade Anna

In december kwam er een video van Gio en Jade online waarin zij bekend maakten dat ze geen koppel meer zijn. Voor weel fans kwam dit als een shock en hoopte ze dat de twee nog terug bij elkaar zouden komen. Gio en Jade gingen beide verder met hun eigen leven en Jade heeft zelfs haar eigen huis gekocht. Ook Gio ging door met zijn dagelijkse vlogs en hierin was te zien dat die erg close werd met een meisje uit België, genaamd Athena. Gio en Jade waren in de eerste maand na hun break-up weinig samen, maar sinds afgelopen weken is hier verandering in gekomen. Jade is weer vaker te zien in de vlogs en er gaan zelfs geruchten rond dat Gio zijn auto is gespot bij Jade haar huis op Valentijnsdag.

Dubai

Jade en Gio gaven al eerder aan in de vlog dat ze het miste om met elkaar op vakantie te gaan. Maar niemand had verwacht dat ze dit ook daadwerkelijk weer zouden gaan doen. In een van Gio zijn laatste vlogs kondigt hij samen met Jade aan dat ze een vakantie naar Dubai hebben geboekt. Verder zei Gio: “We dachten gewoon fuck it, lets go“. Wanneer de twee naar Dubai vertrekken is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Lees ook: 
WOW! Dit is het bizarre vermogen van Jade Anna

Reacties

Ook de kijkers hebben massaal gereageerd onder de nieuwe vlog van Gio. Zij hopen stiekem dat de twee toch weer bij elkaar komen. “Zo leuk dat jullie het nog zo goed kunnen vinden en gewoon doen wat jullie willen!! Stiekem hoop ik dat jullie in Dubai elkaar weer vinden en weer samen komen”, is er te lezen in de comments. Een andere reactie luidt: “Wie heeft nog meer het gevoel dat ze weer samen zijn, maar nog niet openbaar maken en als ze wat langer bij elkaar zijn dan het gaan zeggen??!!” Denken jullie dat er weer liefde op zal bloeien tussen de twee?

Beeld: Instagram: @jadeanna

Must reads 👀