Celebs

Zó kwam Gaby Blaaser erachter dat ze zwanger was in de jungle

gaby-blaaser-zwanger-jungle

Gaby is in de nieuwste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle naar huis gestuurd door medische redenen. Al snel ging er bij ons een belletje rinkelen, dit heeft natuurlijk met haar zwangerschap te maken! Op déze manier kwam Gaby Blaaser er in de jungle achter dat ze zwanger was.

Gaby Blaaser

Echte Meisjes in de Jungle speelt zich af in de bushbush van Laos. Tijdens de opnames krijgen de dames regelmatig medische check-ups. Gewoon om te kijken of iemand ergens last van heeft en om te vragen of alles nog wel goed gaat. Zo ging ook Gaby Blaaser naar een doodgewone check-up. “En toen heb ik een grapje gemaakt”, vertelt de influencer tegen RTL Boulevard. “Ik weet niet meer wie er precies bij zat, maar van: haha, ik ben over tijd dus ik heb geen tampons nodig.”

Zelfs maakte ze zich er niet al te druk over en had nog niet nagedacht over een mogelijke zwangerschap. Het medische team wilde toch dat zij even een test ging doen, puur om dat uit te sluiten. En ja hoor, Gaby Blaaser kreeg daar, in de jungle van Laos, te horen dat ze zwanger was!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Kijkers verbazen zich over deelneemster Echte Meisjes in de Jungle

Geschrokken

Gaby had er nog geen enkel moment bij stilgestaan dat ze zwanger zou kunnen zijn. “Als ik dat vooraf had geweten, was ik daar nooit naartoe gevlogen”, vertelt ze in het interview. Maar ze wist het dus niet! “Je schrikt natuurlijk heel erg en blijft gewoon het spel spelen. “Maar je zit niet in een heel veilig gebied, qua malaria en dat soort dingen.” Toen moest de productie een lastige knoop doorhakken voor de deelneemster. “Dus toen zeiden ze: we kunnen je niet verder meenemen.”

Zelf was de blondine nog helemaal niet klaar om naar huis te gaan. “Dat komt allemaal wel als ik terug ben, dacht ik”, gaat ze verder. “Ik was nog helemaal bezig met het moment daar. Ik had nog niet eens mijn ouders gebeld.”

Later in december maakte de BN’er het aan heel Nederland bekend. Hier gaf ze toe dat het inderdaad een ongelukje was, maar wel ‘het beste ongelukje ooit’. Ahw!

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @gaby.blaaser

Must reads 👀