Celebs

OMG! Gaby Blaaser onder vuur door pikante foto op Instagram

gaby-blaaser

We weten inmiddels allemaal wel dat Gaby Blaaser, die we kennen van De Bachelorette, niet vies is van het plaatsen van pikante foto’s op social media. Veel mensen kunnen de spicy kiekjes van de actrice wel waarderen, maar helaas krijgt Gaby ook veel kritiek over zich heen. 

Veel kritiek

Het is niet de eerste keer dat Gaby Blaaser veel negatief commentaar krijgt in haar Insta DM. Ze is het inmiddels wel gewend, maar nu is de actrice nu wel klaar mee en daarom besloot ze om deze berichten te delen in haar Instagram Stories.

Negatieve reacties

“Omg, wat ben jij laag gevallen zeg”, valt er te lezen. “Waar is jouw eigenwaarde???”, schrijft een van haar andere volgers. En ook heeft iemand het volgende naar de actrice gestuurd: “Waar is die mooie vrouw gebleven? Waarom verkoop je jezelf zo?”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Merel Beks deelt goed nieuws: ‘Droom is eindelijk uitgekomen’

Instagram Stories

Gelukkig kan Gaby goed omgaan met de negatieve reacties en posts ze daarom een aantal van deze negatieve comments in haar Instagram Stories. Ze reageert op de berichtjes met een vleugje humor. “Ook haar zondag”, schrijft ze erbij. En dat is niet alles ook laat Gaby weten dat deze vieze sl*t nog even lekker onder haar dekentje op de bank kruipt. “Joe joe”, sluit ze haar bericht af.

Beeld: instagram: @gaby.blaaser

Must reads 👀