Celebs

Gaby Blaaser showt met trots haar groeiende babybuik

gaby-blaaser-babybuik

Hoewel Gaby Blaaser aardig in shock was van haar zwangerschap, is de 36-jarige influencer dankbaar dat het haar overkomen is. Geen wonder dat Gaby Blaaser met trots haar alsmaar groeiende babybuik showt!

Babybuik Gaby

Gaby Blaaser raakt steeds verder in haar zwangerschap, wat betekent dat de baby aan het groeien is. Een bijzondere periode, waar de influencer maar al te graag momenten van deelt. Zo deelt Gaby op Instagram Stories een foto waarop we zien dat haar buik al flink gegroeid is én een stuk ronder is geworden. “En ik heb nog niet eens gegeten”, schrijft Gaby bij de video.

Cravings

Naast haar groeiende buik, is Gaby het gewend om meerdere momenten van haar leven online te delen. Zeker op het gebied van sporten en gezond eten, maar een zwangerschap gaat gepaard met pregnancy cravings en voor Gaby is dit “af en toe een glaasje cola.” Ook konden we afgelopen week zien hoe Gaby geniet van een avondje uit eten, waarbij ze een wijntje drinkt. “Geen zorgen, het is alcoholvrij.”

Lees ook:
Baby news! EOTB’s Jørney onthult geslacht van tweede kindje

Surprise!

Gaby’s zwangerschap was een grote verrassing voor haar, maar dat betekent niet dat het kindje niet welkom is! In tegendeel, de influencer is ontzettend dankbaar dat ze zichzelf straks de trotse moeder van noemen van haar eerste kindje. Inmiddels zit de blondine wel op een roze wolk, maar in het begin van haar zwangerschap was dit niet het geval. Met de misselijkheid die de zwangerschap met zich meebracht zat de blondine naar eigen zeggen eerder op een “donkergrijze wolk.” Maar die bui trekt gelukkig ook weer over en maakt plaats voor een prachtige roze wolk!

Beeld: Instagram @gaby.blaaser

Must reads 👀