Food

Zo maak je deze overheerlijke Frozen Strawberry Aperol Spritz

frozen-strawberry-aperol-spritz

Kan jij ook niet genoeg krijgen van Aperol Spritz cocktails? Dan is deze frozen strawberry variant echt iets voor jou. Een heerlijke fris en fruitige cocktail. Dat wil je toch proberen?

Frozen Strawberry Aperol Spritz

Deze cocktail lijkt erg op de Frozen Aperol Spritz waar we eerder over geschreven hadden. Maar deze strawberry variant is met een twist. Dit is namelijk de overheerlijke Frozen Strawberry Aperol Spritz. Wij kwamen dit drankje tegen op TikTok en we vertellen je hoe jij dit zelf kunt maken.

Het is een heerlijk verkoelende cocktail met een fruitige en een frisse smaak. Perfect om de zomer op een warme zomerdag mee af te sluiten. Deze Frozen Strawberry Aperol Spritz is erg gemakkelijk om te maken en je hebt er niet superveel voor nodig. Wel is het handig als je wel een blender en een mooi glas om het drankje in te serveren.

Ingrediënten:

  • 60 ml Aperol
  • 118 ml prosecco
  • 1 kopje bevroren aardbeien
  • 1 kopje sinaasappelsap ijsblokjes
  • 1 sinaasappel

Bereidingswijze

Als eerste giet je de Aperol en de prosecco in de blender. Voeg dan de bevroren aardbeien toe. Daarna kan je de sinaasappel ijsblokjes toevoegen. Deze kan je erg makkelijk zelf thuis maken. Giet sinaasappelsap in een ijsvorm en zet het dan nog een tijdje in de vriezer. Dan blend je alle ingrediënten tot een dik geheel en klaar is Kees. Nu kan je het nog in een mooi glas gieten en het garneren met een sinaasappelschijfje. En smullen maar!

View post on TikTok