Astrologie

Deze frituursnack ben jij volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-frituursnack

Hou je ook zo van lekker snacken? Dan heb je jezelf vast wel eens afgevraagd welke frituursnack jij bent volgens je sterrenbeeld. En daar hebben wij nu het antwoord op!

Steenbok | 22 december t/m 20 januari

Over het algemeen zijn Steenbokken betrouwbaar, en gedisciplineerd. Daarom eten ze eigenlijk ook vaak gezond en zal je ze niet vaak tegenkomen bij de snackbar om de hoek. Maar als ze dan toch moeten kiezen voor een snack, dan gaan ze voor een lekkere kroket. En dan wel een échte rundvleeskroket met mosterd natuurlijk!

Waterman | 21 januari t/m 18 februari

De Waterman vindt het soms lastig om keuzes te maken, zo ook als het gaat om frituursnacks. Want er is zoveel keuze! Ga je voor een frikandel of een kaassoufflé? De Waterman hoeft ze allebei niet en kiest veel liever voor een lekker vlammetje. Spicy!

Vissen | 19 februari t/m 20 maart

Vissen zijn altijd erg bewust bezig met het milieu, daarom zijn ze eigenlijk niet zo’n fan van frituursnacks. Kijk er daarom ook niet vanop als een Vissen in de snackbar om een vegaburger vraagt. En dan eten ze die natuurlijk wel met houten bestek en van een herbruikbaar bordje, want zwerfafval en de plastic soep, daar kunnen Vissen niet tegen!

Lees ook:
Déze vier sterrenbeelden houden het meeste van snacken

Ram | 21 maart t/m 20 april

De Ram houdt van regelmaat en besteld daarom ook altijd dezelfde snack bij de snackbar. Lekker makkelijk! Ook is de Ram een echte fan van snacken en krijgt geen genoeg van een heerlijke frikandel speciaal, met curry én uitjes!

Stier | 21 april t/m 21 mei

Normaal gesproken houdt de Stier van een lekker culinair gerecht, maar tegen een lekkere vette hap zegt de Stier ook zeker geen nee! De favoriete frituursnack van de Stier is een berenhap. Het is de perfecte hartig, zoet en pittig. Heerlijk!

Tweelingen | 22 mei t/m 21 juni

Ook Tweelingen houden écht van snacken. Als ze weer eens emotioneel zijn, dan werken snacks echt troostend. Daarom zien we ze ook regelmatig net voor sluitingstijd nog even langs de snackbar fietsen voor een lekkere vette hap. En dan kiezen ze natuurlijk wel voor een kalfsvleeskroket.

Lees ook:
Aan déze dingen ben je verslaafd volgens je sterrenbeeld

Kreeft | 22 juni t/m 23 juli

De Kreeft heeft graag een grote groep mensen om zich heen. Zo ook tijdens het snacken. Gezellig samen met z’n alle in de snackbar even bijkletsen, dat is iets waar de Kreeft echt van kan genieten. En wat bestellen ze dan? Een lekkere kipcorn met een patatje oorlog.

Leeuw | 24 juli t/m 23 augustus

De Leeuw gaat graag op stap met al zijn vrienden. En waar eindigen ze dan na een avondje uitgaan? Precies, in de snackbar! Even lekker nog een vette hap halen voor het slapengaan. Want zo’n lekkere vette shoarmarol zorgt ervoor dat je de volgende ochtend niet wakker wordt met ontzettende honger. Kan je lekker lang je kater uitslapen ;-).

Maagd | 24 augustus t/m 23 september

De Maagd is een moeilijke eter, want er is ook zoveel keuze. En het moet het liefst ook niet te gezond. Daarom gaat een Maagd graag naar de snackbar. Maar van die kroketten en loempia’s moeten ze niets weten. Doe maar gewoon lekker een patatje, dan doe je al gek genoeg!

Lees ook:
Aha! Deze gourmetsnack ben jij volgens je sterrenbeeld

Weegschaal | 24 september t/m 23 oktober

Een Weegschaal houdt van balans en perfectie. En welke snack past hier perfect bij? Inderdaad, een kaassoufflé natuurlijk! Voor deze snack is namelijk een perfecte timing nodig. Want je kan hem niet eten als de vulling nog gloeiend. heet is, maar een koude kaassoufflé is ook niets aan.

Schorpioen | 24 oktober t/m 22 november

Schorpioenen kunnen heel jaloers zijn en hebben dan ook vaak spijt van hun beslissingen als ze zien wat anderen hebben gekozen. Daarom is het voor de Schorpioen een slim idee om kipnuggets te bestellen, dat is namelijk áltijd een goede optie. En zo voorkom je jaloerse blikken.

Boogschutter | 23 november t/m 22 december

De Boogschutter is avontuurlijk en wil dan ook altijd graag alles proberen. Van een mexicano tot een picanto, het kan de Boogschutter niet gek genoeg. Maar toch vinden ze een loempia de lekkerste frituursnack en zullen ze deze altijd kiezen als veilige optie. Maar dan wel weer met een apart sausje, natuurlijk!

Beeld: pinterest