Food

Huh? Dit is waarom mensen frietjes dippen in milkshakes

friet-dippen-milkshake

Dit is waarom mensen hun friet dippen in Milkshake

Het klinkt een beetje vreemd, maar het schijnt dus erg lekker te zijn!

Guilty pleasure

Friet in een milkshake dippen klinkt in eerste instantie niet zo smakelijk, want worden je frietjes er niet mega slap van? En geeft dat niet een hele vreemde smaak? Niets is minder waar, want deze guilty pleasure wordt al zo’n 50 jaar gebruikt door de fastfood keten Wendy’s. Wat het gevolg heeft dat al een generatie voor ons opgevoed werd met het dippen van friet in een milkshake. Dus grote kans dat je het je ouders of je opa en oma waarschijnlijk ook wel eens hebt zien doen en ze toen met grote verbazing aan hebt zitten kijken, right?

Lees ook:
Dit is de reden dat je waarschijnlijk altijd een grote friet bestelt bij de McDonald’s

Smaaksensatie

Maar Wendy’s is niet de enige fastfood keten die het dippen van frietjes in je milkshake heeft gepromoot. Ook McDonald’s postte een tijdje geleden een Instagram post, waarin zij hun volgers vroegen in welke milkshake zij hun friet zouden willen dopen. En het schijnt dus dat veel volgers deelde dat het een enorme smaaksensatie is, omdat zoet met zout en warm met koud wordt gecombineerd. Probeer jij het volgende keer ook als je met de meiden naar de McDonald’s gaat?

Mocht je het nou niet helemaal vertrouwen kun je het de eerste keer het beste met vanille-milkshake proberen. Dit is namelijk net iets minder heftig dan meteen je friet dippen in banaan of aardbeien smaak!

Beeld: pinterest