Food

Recept: zo maak je een heerlijke Flügel suikerspin cocktail

Flügel suikerspin cocktail

Geef je vrienden of lover een zoete verrassing met deze Flügel suikerspin cocktail! Wij vertellen je hoe je deze feestelijke cocktail zelf kunt maken.

Flügel suikerspin cocktail

Flügel is ons favoriete shotje en je kunt er ook mega lekkere drankjes mee maken. Zo hoef je ze niet altijd te shotten, maar kun je er ook langer van genieten. Wij hebben weer voor jullie een nieuwe variant gevonden die perfect is voor de zomerse dagen. Ben je een echte zoetekauw? Dan is de Flügel suikerspin cocktail het perfecte drankje voor jou! Het drankje bestaat voornamelijk uit Flügel en champagne, maar heeft een zoete smaak door de suikerspin. Verras je vriendinnen met dit heerlijke en kleurrijke drankje. Natuurlijk selfmade en zo klaar. Cheers!

Ingrediënten voor één cocktail

  • 2 flesjes Flügel
  • 100ML champagne
  • 5 gram suikerspin (roze)
  • Rood fruit ter garnering

Lees ook: 
Recept: zo maak je thuis gemakkelijk zelf een McFlurry

Aan de slag!

Heb je alle ingrediënten in huis gehaald? Dan kunnen we beginnen! Pak als eerste een mooi martiniglas en vul deze met suikerspin. Vervolgens schenk je hier twee flesjes Flügel bij en 100 ml champagne. Top het glas af met wat rood fruit en je bent ready om heerlijk te gaan genieten van deze Flügel suikerspin cocktail. Het drankje is super easy om zelf te maken en je bent ook zo klaar. Geniet ervan!

View post on Instagram
 
Beeld: Flügel