Celebs

Zo gaat het nu met de bekende tweeling Flip en Tobias uit de populaire serie SpangaS

Flip Tobias SpangaS

Grote kans dat als je de namen Flip en Tobias hoort er flink wat jeugdherinneringen naar boven komen. Deze legendarische tweeling kennen we natuurlijk allemaal uit de populaire jeugdserie SpangaS. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de broers Marius en Jasper Gottlieb, die Flip en Tobias in SpangaS speelden? 

Zo gaat het nu met de bekende tweeling Flip en Tobias uit SpangaS

Wij zochten het voor je uit!

SpangaS

Het is inmiddels alweer vijftien jaar geleden dat de eerste aflevering van SpangaS op televisie te zien was. Daar volgden we een aantal leerlingen van het Spangalis College, waaronder Flip en Tobias van Hamel. Samen met hun oudere zus Lana zorgden zij voor behoorlijk wat drama op school. Maar wat is er eigenlijk van de tweeling terecht gekomen?

Carrière

Na hun Spangas-carrière waren de twee broers nog niet klaar met het acteren. Zo waren Marius en Jasper namelijk te zien als de dj’s Boyd en Dylan in Verliefd op Ibiza, hebben ze een tijdje het programma Superbrein gepresenteerd en zijn ze nu druk bezig met een online kookprogramma: De Worsten van Babel!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Passie voor koken

Na het acteren heeft de tweeling een nieuwe passie gevonden, namelijk koken. De broers zijn de culinaire wereld ingedoken met hun eigen online kookprogramma genaamd De Worsten van Babel. Voor dit programma reisden Marius en Jasper tien weken lang samen met televisiekok Hugo Kennis door Europa om vanuit een foodtruck lekkere gerechten te bereiden.

Ook hebben de twee ook nog een kookboek uitgebracht en leren ze kinderen in het televisieprogramma Wat Maak Je Menu? hoe je op een leuke manier kunt koken. Ben je benieuwd naar de programma’s? De Worsten van Babel is nu te zien op Disney+.

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @jaspergottlieb

Must reads 👀