Celebs

Wow, zo zien de acteurs van Spangas seizoen 9 er nu uit!

Waren jullie vroeger als kind ook zo’n fan van Spangas? Elke schooldag kregen wij een kijkje in het leven van de brugklassers van Het Spangalis College. Helaas voor de echte fans, stopt Spangas na ruim 15 jaar met het programma. De laatste aflevering is te zien op 28 april. Daarom is het goed om even terug te blikken op het programma. Hoe is het nu eigenlijk met de acteurs uit seizoen 9?

Lees ook: Zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit

Spangas acteurs seizoen 9

Kennen jullie ze nog: Abel, Charley, Raaf, Eman en Juliette? Dit zijn onze all time favorites uit de Spangas-serie. Maar hoe gaat nu met ze en hoe zien ze eruit?

Lees ook: Shock: zo ziet de echte dochter van Ludo en Janine van GTST eruit

Ricardo Blei (Abel)

Sinds 2009 is Ricardo in Spangas te zien als Abel. De iets onhandige jongen, die een oogje had op Renee (stijn fransen). Hoe is het nu met Ricardo? Hij is stemacteur voor onder andere Disney, Nickelodeon en Netflix. Ook is hij deze zomer een van de presentatoren van de familieshow: ‘Tech Interactive’ in attractiepark Drievliet. Zo ziet Ricardo er nu uit (rechts op de foto):

Priscilla Knetemann (Charley)

Priscilla Knetemann kennen wij natuurlijk als Charley uit Spangas, maar wist jij dat de actrice nog veel meer heeft gedaan? Zo speelde ze ook in de populaire televisieserie Gooische Vrouwen en op haar tiende speelde ze Gretl in De Sound of Music. Inmiddels is de actrice 30 jaar en getrouwd met haar grote liefde Mickel.

Lennart Timmerman (Raaf)

Kennen jullie knapperd Raaf nog? Lennart heeft eerder meegespeeld in de film Razend, van Carry Slee. Later in 2014 heeft hij nog even in Goede tijden slechte tijden gespeeld als Pim. Nu is Lennart hartstikke gelukkig met zijn vrouw en hebben ze samen in 2020 hun eerste dochter gekregen, Izzy-Olivia. Cute!

Hassan Slaby (Eman)

Hassan kan je beter kennen als grappenmaker Eman, uit Spangas. Daar heeft Hassan natuurlijk zijn carrière aan te danken, maar ondertussen speelt hij in nog meer films en series. Denk aan de series Papadag en Goede tijden. Dit is Hassan nu:

Vajèn van den Bosch (Juliette)

In 2014 t/m 2015 speelde Vajèn de rol van Juliette in Spangas. Vanaf daar is haar carrière alleen maar toegenomen. Nu is ze een bekende actrice en speelt ze de sterren van de hemel in vele musicals zoals: Grease, De Gelaarsde Kat en De Sound of Music. Ze heeft een tijd in Goede tijden en in Nieuwe tijden gespeeld, en kennen we haar natuurlijk ook van de romantische film Hart Beat. Op dit moment woont ze in Hamburg en speelt ze daar de hoofdrol in de musical Wicked! You go Girl! Zo ziet Vajèn en nu uit:

Beeld: Spangas.nl

Must reads 👀