Films & Series

Fantastische voorspelling: deze films en series wil je deze week niet missen

moeder maffia

Ben je altijd op zoek naar nieuwe bingewatch-materiaal? Goed nieuws, want we hebben weer een verse dosis films en series voor je klaarstaan. Dus pak de popcorn erbij, want geloof ons, deze nieuwe releases wil je echt niet missen! Lees snel verder om te ontdekken welke series en films perfect zijn voor een regenachtige dag, een filmavondje met je besties of een ontspannen dagje op de bank!

Deze films en series moet je bingen op een regenachtige dag

1. Grey’s Anatomy

De seizoensfinale van Grey’s Anatomy is ein-de-lijk te zien en die wil je zeker niet missen! Showrunner en uitvoerend producent Meg Marinis verklapte in een interview met Glamour dat alles tot een groot hoogtepunt komt aan het einde van het seizoen. “We ronden echt af wat we in aflevering één zijn begonnen”, zegt ze. “Stagiairs die in de problemen zitten, Meredith die geheim onderzoek doet.” (Het “geheime onderzoek” verwijst natuurlijk naar Meredith en Amelia die achter Catherine’s rug om samenwerken aan hun controversiële Alzheimeronderzoek.) De finale van het seizoen heet ‘Burn It Down’ en hopelijk verwijst dat naar Meredith en Amelia’s poging om de status quo te veranderen, en niet naar een letterlijke brand. Maar finales van Grey’s Anatomy zijn nooit zonder grote gebeurtenissen, zoals we allemaal weten. Dus we moeten gewoon kijken!

Watch on YouTube

2. Mother of the Bride

Ben je op zoek naar een goede romcom? Dan is ‘Mother of the Bride’ precies wat je nodig hebt! De film gaat over Emma, die aankondigt dat ze over een maand gaat trouwen. Haar moeder, Lana, is natuurlijk megablij voor haar dochter. De situatie verandert echter drastisch wanneer Lana ontdekt dat de vader van haar dochters verloofde geen onbekende voor haar is. Het blijkt een man te zijn die ooit haar hart heeft gebroken. Talk about heartbreak! Lana wordt gespeeld door Miranda Cosgrove, die de Gen Z’ers en millennials onder ons zullen kennen van haar hoofdrol in de televisieserie iCarly. Chad Michael Murray, een van de it-boys van Hollywood aan het begin van deze eeuw, bekend van One Tree Hill en A Cinderella Story, speelt ook mee. En niet te vergeten, Brooke Shields, een grote tienerster uit de jaren 80, bekend van de iconische film: The Blue Lagoon. De film is gemaakt door de producenten van onder andere Mean Girls en Freaky Friday, dus we kunnen veel goeds verwachten.

Watch on YouTube

3. The Greatest Showman

The Greatest Showman staat op Netflix en is een absolute must-see als je een dagje op de bank hebt gepland. De film vertelt het inspirerende verhaal van P.T. Barnum, gespeeld door Hugh Jackman, een visionair die van niets een spectaculaire show opbouwt. Barnum richt het beroemde circus op dat later bekend zal staan als het grootste spektakel op aarde. Met een mix van adembenemende acts en indrukwekkende muziek weet Barnum zijn publiek keer op keer te betoveren. Als je van muziek en een hoop spektakel houdt, is deze film echt iets voor jou! The Greatest Showman zit vol met meeslepende liedjes, spectaculaire dansnummers en een hartverwarmend verhaal over dromen, diversiteit en doorzettingsvermogen. Dit is een perfecte film om met je familie te kijken of om lekker voor onderuitgezakt te zitten. Enjoy!

Watch on YouTube

4. Moedermaffia

Niets is lekkerder dan het kijken naar een goede serie, en we hebben er eentje gespot die je echt moet checken! De serie Moedermaffia heeft net het tweede seizoen online staan en we zijn nu al helemaal fan. Moedermaffia gaat over hoe we allemaal ons best doen om de perfecte moeder te zijn en vooral hoe we daar allemaal glansrijk in falen. Iedereen heeft er een mening over, maar uiteindelijk doen we allemaal maar wat. Toch? Met de bekende Nederlandse actrice Loes Haverkort in de hoofdrol wordt het een waar spektakel. Haar humor en sterke acteerwerk maken de serie perfect! Deze serie laat je niet alleen hard lachen, maar toont ook de echte kanten van het moederschap.

Watch on YouTube

5. Trigger Warning

Heb je zin in een beetje actie? Dan hebben we goed nieuws, want netflix, heeft sinds kort een van de beste films op Netflix, namelijk: Trigger Warning! De bekende celeb waar we allemaal een nostalgisch gevoel bij krijgen, Jessica Alba, maakt in de film een comeback in de hoofdrol van commando Parker. Als parker hoort dat haar vader is overleden, keert ze meteen terug naar huis en staat haar daar een carrièreswitch te wachten. Dus, hou je een beetje van een spannende film? En loopt je partner altijd te klagen dat jullie alleen maar romcoms kijken? Dan is deze film misschien wel een goede keus voor jullie beiden!

Watch on YouTube

 

 

 

 

Beeld: William Rutten