Films & Series

Deze films en series zijn nieuw op Netflix in september

films-series-netflix-september-2023

De zomervakantie is nu officieel aan zijn einde gekomen, maar niet getreurd! We ruilen de terrassen en festivals in voor bankhangen en Netflixen met vriendinnen. Deze maand komen er weer genoeg nieuwe films en series bij, zo hoeven wij ons in september niet te vervelen.

Nieuwe films op Netflix in september:

Happy Ending

Om september goed te beginnen, komt er op de eerste dag van de maand een nieuwe Nederlandse Netflix Original online. In de komische dramafilm Happy Ending volgen we Luna en haar vriendje Mink. Ze zijn happily in love, maar toch mist er heel wat vuur in de slaapkamer. Ze gaat naar haar vriendinnen voor advies en na het ontmoeten van de sensuele Eve, verandert het leven van Luna voor altijd. Spicy!

Watch on YouTube

Love at First Sight

Liefde op het eerste gezicht, het klinkt als een sprookje. In deze nieuwe romantische film op Netflix volgen we Hadley en Oliver die na hun eerste ontmoeten head over heels verliefd op elkaar worden. Ze leren elkaar kennen op een vliegveld in New York en raken elkaar uit het oog wanneer ze beide in London aankomen. Hadley doet er alles aan om haar vliegveld crush weer terug te vinden. Op 15 september zullen we zien hoe het afloopt voor de love birds in de nieuwe romcom Love at First Sight.

Watch on YouTube

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America

Alle true crime lovers opgelet! Na het grote succes van de Jeffrey Dahmer Story heeft Netflix nog een bizar verhaal voor ons klaar staan in september 2023. In deze documentaire komt de waarheid naar boven over de Amerikaanse scoutingorganisatie ‘Boy Scouts of America’. Hier zijn meldingen van misbruik jarenlang in de doofpot gestopt en nu krijgen de slachtoffers eindelijk de kans om hun verhaal te doen.

Watch on YouTube

Spy Kids: Armageddon

Was jij vroeger ook dol op de film Spy Kids? Dan hebben we goed nieuws voor je! De makers van de kinderfilm zijn aan de slag gegaan met een reboot. Op 22 september 2023 zappen wij naar Netflix om Sky Kids: Armageddon te kijken. De beste spionnen van de wereld hebben zich in de nesten gewerkt en hebben de hulp nodig van hun twee stoere kids. Zet de popcorn vast klaar 😉

Watch on YouTube

Nieuwe series op Netflix in september:

Virgin River

Seizoen 5, deel 1

In de eerste week van de maand september krijgen we gloednieuwe afleveringen van Virgin River. Het vijfde seizoen bestaat uit twee delen, dus voor de rest van het seizoen moeten we nog even geduld hebben. We volgen de dilemma’s van de zwangere Mel. Zal ze voor haar gezin of haar werk kiezen? Ook is de vraag of de bewoners van het pittoreske dorpje nog wel een toekomst hebben in Virgin River. Er staat een enorme bosbrand op hen te wachten. Hoe dit zal aflopen zullen we zien op 7 september 2023.

Watch on YouTube

Top Boy

Seizoen 3

Ook de populaire serie Top Boy krijgt een vervolg. In het derde seizoen krijgen we te zien of Sully en Dushane samen kunnen werken of dat het uitloopt op een strijd. Naast dat de regels zijn veranderd na de acties van Sully, krijgen de guys ook te maken met nieuwe dreigingen. Ze moeten vechten voor alles wat ze hebben opgebouwd. Spannend! Op 7 september is het allerlaatste seizoen van Top Boy te zien op de streamingdienst.

Watch on YouTube

Lees ook:
De 28 best verwachte films van 2023 op een rijtje

Sex Education

Seizoen 4

We kunnen eigenlijk weer genieten van de ongemakkelijke Otis en zijn excentrieke vrienden. Op 21 september 2023 komt het vierde (én laatste!) seizoen van Sex Education op Netflix. Ondanks dat wij het enorm jammer vinden dat er een einde komt aan deze heerlijke serie, kunnen we niet wachten om alle nieuwe afleveringen in één zit uit te kijken. Otis botst tegen een nieuwe ‘sexpert’ aan en zou Maeve nog terugkeren naar Engeland?

Watch on YouTube

Beeld: netflix | sex education

Must reads 👀