Films & Series

Fans opgelet! Er komt binnenkort een film van de serie Teen Wolf

film-teen-wolf

We hebben natuurlijk allemaal de serie Teen Wolf gebinged. Zo niet, raden we je aan dit zo snel mogelijk te doen. Netflix komt met een film van de populaire serie Teen Wolf, namelijk Teen Wolf: The Movie. 

Teen Wolf

Het is al een tijdje geleden dat het laatste seizoen van de serie Teen Wolf uitkwam. Logisch dat je het één en ander vergeten bent. Daarom doen we even een korte recap. In het stadje Beacon Hills gebeuren de gekste dingen, maar het is aan Scott McCall en zijn ‘pack’ om ervoor te zorgen dat niemand gewond raakt. En dat doen ze aardig goed. Aan het einde van de serie zagen we dat iedereen afscheid van elkaar nam (en van het stadje), omdat ze ieder hun eigen weg gingen. En dat was het dan, het einde.

Teen Wolf: The Movie

Gelukkig begrepen de makers dat ze de serie niet zo konden laten eindigen en komen daarom binnenkort met een film, Teen Wolf: The Movie. Maar waar zal de film overgaan? Nou, in de film is er wederom een angstaanjagend kwaad opgedoken in Beacon Hills. En wie kan daar beter iets aan doen dan Scott McCall? Precies, niemand. Scott roept zijn ‘pack’ weer bij elkaar om terug te vechten tegen deze angstaanjagende vijand.

Lees ook:
Harry Potter-fans opgelet! Er is een Harry Potter-serie op komst

Nieuwe acteurs

Zal er een hele nieuwe cast komen? Het antwoord is ja én nee. De belangrijkste personages zullen namelijk gewoon vervuld worden door de originele cast, maar we zullen ook een paar belangrijke karakters moeten missen. In ruil daarvoor, zullen er nieuwe personages hun intrede maken. Bijna iedereen komt dus terug waaronder: Scott McCall, Lydia Martin, Malia Tate, Liam Dunbar, Mason Hewitt, Derek, Peter Hale en zelfs Allison Argent. Terwijl ze eigenlijk in seizoen drie al dood is gegaan, whuuut? Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten want Teen Wolf: The Movie komt uit op 26 januari 2023. Can’t wait!

Watch on YouTube

Must reads 👀