Love

Déze 8 dingen vinden we nóg fijner dan een bedavontuurtje

fijner dan een bedavontuurtje

Je zult het misschien niet geloven, maar er zijn ontzettend veel dingen die we nóg fijner vinden dan een heerlijk bedavontuurtje. Wij vertellen je welke dingen dit zijn.

1. Eten

Eten vinden vrouwen vaak fijner dan een bedavontuurtje en vooral als het de periode van de maand is. Geef ons maar een lekker vette hap of een overheerlijke pasta en wij zijn helemaal tevreden!

2. Uitslapen

Zodra je elke dag om 7 uur ‘s ochtends uit je bed moet, is het vaak wel fijn als je een keer wat langer kan blijven liggen. Het voelt dan ook mega relaxed als je zonder het irritante snooze geluid wakker kan worden.

3. Knuffelen

Vaak is lekker tegen elkaar aan liggen fijner dan een bedavontuurtje. Het is warm, comfortabel en veilig en daarbij maken je hersenen ook nog eens het hormoon oxytocine aan, wat ook wel het knuffelhormoon wordt genoemd. Een hoog oxytocinegehalte geeft je het gevoel van vertrouwen en verbondenheid. Een goede reden om knus tegen partner aan te kruipen.

4. Als je gelukkig toch ongesteld wordt

Je zult misschien denken dat dit niet klopt, maar na een avontuurtje onder de lakens ben je toch echt wel blij als je nog ongesteld wordt. Na een paar stressvolle dagen over tijd zijn, is die ‘vervelende periode van de maand’ toch ineens heel erg welkom. Je voelt je opgelucht en kan er weer tegenaan. Veel jonge meiden zitten namelijk nog niet te wachten op een ‘mini me’.

5. Nieuwe spullen

De meeste vrouwen hebben wel eens last gehad van een shopverslaving, of hebben hier dagelijks nog steeds ‘last’ van 😉 Het gevoel van het perfecte item mee naar huis nemen na een lange dag slenteren door de stad, is niet te omschrijven. We love it!

Lees ook: 
WOW! Dit is het gevaarlijkste standje tussen de lakens

6. Een warm bad

Na een koude dag is het heerlijk om tot rust te komen in een lekker warm bad. Voeg daar wat geurkaarsjes, een verrukkelijke badolie en een goede serie aan toe en je bent ready to relax.

7. Als je iets hebt gehaald

Als je je tentamen, rij-examen of iets anders belangrijks eindelijk hebt gehaald, is dat natuurlijk het beste gevoel ooit. Heb je je ooit beter gevoeld?

8. Geld vinden

Het beste gevoel ever is natuurlijk als je geld vindt op plekken waar je het niet had verwacht. Een briefje van vijftig vinden in je jaszak die je al een jaar niet hebt aangehad, is dan wel heel fijn.

Beeld: friends with benefits