Films & Series

Ferry Doedens al voor tweede keer de fout in bij Special Forces VIPS

ferry-doedens-special-forces

Ferry Doedens doet met een aantal andere BN’ers mee aan het programma Special Forces VIPS. En denk maar niet dat ze daar een vip-behandeling krijgen. Ferry is al meerdere malen in de fout gegaan en dat heeft ‘ie geweten ook!

Spoiler-alert!

Special Forces VIPS

In het programma Special Forces VIPS zie je hoe elf bekende Nederlanders de allerzwaarste training van hun leven moeten doorstaan. Ondanks dat het om BN’ers gaat, is het wel duidelijk dat ze geen speciale behandeling krijgen. De regels zijn simpel, maar wel strikt. En wie zich daar niet aan houdt, zal dat te weten komen ook. Dat ontdekte acteur Ferry Doedens al tijdens de allereerste dag.

‘Je lult maar wat’

Aan alle deelnemers werd gevraagd om hun spullen achter te laten op het bed. De GTST-acteur had dit niet gedaan en at stiekem een proteïnereep op. Dit is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven bij de crew. Ferry werd heftig geconfronteerd met wat hij had gedaan. “Ken je dit nog?”, vraagt de Special Forces instructeur terwijl hij een voedselverpakking omhoog houdt. “Wat zat hierin?”

Ferry reageert hier lacherig op. “Er zat een halve proteïnebar in en die heb ik opgegeten.” De houding van de acteur staat de instructeur niet aan. “Zit je nou te lachen? Je bent gewoon onbetrouwbaar, man! Je lult maar wat!” Deze actie kwam niet alleen Ferry, maar ook de rest van de groep duur te staan. “Zullen we even laten merken hoe het voelt, dat jij die hebt opgegeten?”

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Kijkers Kamp van Koningsbrugge zijn het eens: ‘Dat was snel’

Oh no, betrapt!

Na de loodzware eerste dag, hoopt de groep dat ze eindelijk even kunnen rusten. Helaas is dit niet het geval en worden ze in de nacht wakker gemaakt voor nóg een hele zware beproeving. Net zoals de andere tien, heeft Ferry het hier ook erg zwaar mee. Uiteindelijk weet de acteur, na een emotionele breakdown, toch base camp te halen. Bij terugkomst blijkt het al snel dat Ferry niks heeft geleerd na de vorige confrontatie!

Hij wordt namelijk wéér betrapt op een enorme fout. “Ik was iets aan het eten”, biecht Ferry op. “Er lag een broodje in jullie auto en die stond open.” Hier was de staf natuurlijk alles behalve blij mee, maar ze lieten het voor dat moment toch even gaan. Dit duurde niet voor lang, want de volgende ochtend werd het besluit genomen om de ongehoorzame Doedens toch naar huis te sturen. “Ik heb heel erg het gevoel dat ik heb gefaald omdat ik mijn doelen niet heb gehaald en mijn team in de steek heb gelaten”, sluit de acteur in tranen af.

Beeld: videoland

Must reads 👀