Food

Dit is wat jouw favoriete pizza over je persoonlijkheid zegt

Redactie
pizza-persoonlijkheid

Who doesn’t love pizza? Het liefst eten we het elke avond. Pizza margherita, pepperoni of prosciutto. Allemaal graag! Of wat dacht je van een funghi pizza? Er zijn veel verschillende soorten pizza en elk mens houdt ergens anders van. Elk mens heeft een andere voorkeur voor pizza en natuurlijk een andere persoonlijkheid. Zegt jouw smaak misschien iets over jou persoonlijk? Wij vertellen wat jouw favoriete pizza over je persoonlijkheid zegt. 

Pizza Hawaï

Een pizza Hawaï was bij jou al favoriet toen je klein was. Die heerlijke zoutige smaak in combinatie met wat zoete stukken ananas. De hawaï-haters kletsen maar raak, jij vindt de pizza lekker en dat is wat telt. Over je persoonlijkheid kunnen we stellen dat je een echte dromer bent. Jij weet precies wat je wil bereiken in je leven en gaat hier helemaal voor! Ten tweede kom jij zelfverzekerd over volgens de mensen om je heen. Op een positieve manier, natuurlijk ;). Jij hebt grootse plannen voor de toekomst en door hard te werken kom je er wel!

Pizza salami

Een pizza salami is al-tijd goed. Het liefst bestel je deze altijd, omdat je weet dat je deze lekker vindt. Jij houdt van wat houvast en wil dit ook bieden aan anderen. Jij bent hierdoor erg zorgzaam en staat altijd klaar voor familie en vrienden. Probeer soms wel wat tijd voor jezelf te reserveren. Jouw zorgzame persoonlijkheid zorgt ervoor dat je jezelf aan de kant zet. Plan een avondje vrij voor jezelf. Ga ‘s avonds met een pizza salami voor de tv hangen en je komt weer helemaal tot rust. Selfcare is the best care!

Pizza met groente

Jou kunnen we wakker maken voor een pizza met groente erop. Elke keer een andere pizza proberen met andere soorten groenten erop, jammie! Je staat er om bekend dat jij veel humor hebt. Je vrienden vinden jou de grapjas van de groep. Naast jouw grappige kant heb je ook een gevoelige kant die om de zoveel keer naar voren weet te komen. Soms kan je een tikkeltje brutaal uit de hoek komen, maar dit los je natuurlijk op met een goed grapje.

Pizza margherita

Jij houdt van lekker simpel en daarom is jouw favo pizza ook gewoon lekker basic. Less is more, is jouw motto. Volgens je vrienden ben jij iemand die te vertrouwen is. Wanneer iemand met een geheim loopt, ben jij de eerste aan wie ze dat kwijt kunnen zonder bang te hoeven zijn dat iedereen het de volgende dag ook weet. Jouw betrouwbare karakter maakt dat je vrienden ook naar jou luisteren. Je bent niet bang om je eigen mening te geven, wat een goede eigenschap (is naar onze mening ;))!

Pizza funghi

Op jouw pizza móéten champignons zitten. Jij vindt dit ingrediënt heerlijk en kookt zelf het liefst recepten waar champignons in zitten. Wat dit zegt over jou? Mensen kunnen op jou bouwen en komen met problemen naar jou toe. Net als de pizza margherita eter ben jij heel betrouwbaar en ben je voor je vrienden een luisterend oor. Naast dat je vrienden met hun problemen graag bij jou komen omdat je goed luistert, komen ze ook graag bij jou omdat je altijd goede adviezen hebt. Nice!

Pizza met extra veel kaas

Of je nou een extra laag kaas of juist verschillende soorten kazen krijgt op je pizza, voor jou maakt het niet uit. More is more! Zo sta jij ook in het leven. Je bent namelijk een echte money maker! Je hebt je doelen voor ogen en werkt de hele dag door om deze te bereiken. Verder vind je het leuk om andere mensen te helpen met hun problemen of met andere situaties. In je drukke leven kun je gelukkig genieten van de kleine geluksmomenten. Dit maakt jou een mooi mens!

Lees ook:
Dat wordt inslaan! Het eten van tortilla chips is blijkbaar gezond

Pizza met vlees

Oeh, een pizza met vlees is jou standaard bestelling, maar wat zegt dat over jouw persoonlijkheid? Nou, jij bent iemand die niet bang is om te laten weten waar het op staat. Jij hebt een sterke mening en vindt het niet erg om deze te delen met anderen. Ten tweede ben je eerlijk waardoor je altijd zegt wat je denkt/vindt. Een eigenschap die veel mensen alleen maar kunnen waarderen. Je eerlijkheid zorgt er echter wel voor dat je absoluut niet kunt tegen mensen die liegen. Maar ja, wie kan dat nu wel?

Beeld: Pinterest