Astrologie

Dit is jouw favoriete ijsje op basis van je sterrenbeeld

sterrenbeeld-favoriete-ijsje

Het is weer zomer! We smeren ons goed in met zonnebrand, pakken onze zonnebril erbij en genieten van een heerlijk ijsje. Maar wat is eigenlijk jouw favoriete ijsje? Dit is wat je sterrenbeeld erover zegt!

Dit is jouw favoriete ijsje volgens je sterrenbeeld

Krijg je door dit warme weer ook zo’n zin in een lekker ijsje? Dat snappen we! Maar welk ijsje moet je kiezen? Neem je liever een romig ijsje, zoals een magnum of een cornetto? Of kies je liever een waterijsje? Dit is je favoriete ijsje volgens je sterrenbeeld.

Steenbok (22 december – 19 januari)

In de zomer ga je vaak op zoek naar wat verkoeling. En dat doe je natuurlijk met een ijsje. Een perenijsje is voor jou dan de ideale oplossing. Maar de variant met rood fruit zal je ook zeker weten niet afslaan!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Je bent gek op ijsjes! Maar die houten stokjes, die zijn heel vervelend. Jij hebt liever een stokje van drop. Ken je die citroenijsjes met een dropstokje nog van vroeger? Lekker natuurlijk, maar geef maar toe: zo’n ijsje eet je alleen maar voor het stokje. Wel creatief bedacht!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Tijdens dit warme weer lig je toch liever onder de parasol. Je houdt namelijk van wat verkoeling en dan het liefst met een ijsje in je hand. Jouw favoriete ijsje is dan ook een mars ijsje. Dat is zo’n koude chocolade bar met ijs aan de binnenkant. Yummy!

Ram (21 maart – 19 april)

Het is zomer! Dat is écht jouw seizoen! Jij bent elke dag te vinden op het strand en doet niets liever dan de hele dag zwemmen en zonnen. Midden op de dag krijg je het toch wel warm, maar gelukkig heb jij je koelbox meegenomen! Daar heb je voor je hele vriendengroep een calippo in bewaard. Welke kies jij? De klassieke cola smaak, aardbei of toch limoen?

Stier (20 april – 20 mei)

Jij bent een echte chocoladeliefhebber. Zelfs in de zomer eet jij het liefst een heerlijke reep weg. Enige minpuntje is dat deze wel vaak smelt in de zomer. Maar jij laat je niet tegenhouden, een magnum is dé oplossing! Je hebt je chocolade, een ijsje en je koelt af. Alles in een!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent liever lui dan moe. Je ligt de hele dag te zonnen, maar na een tijd moet je toch even afkoelen. Gelukkig heb je een auto met airco. Daar kun je even genieten van de koele lucht. En als je dan toch onderweg bent, kun je gelijk even langs de McDonald’s rijden voor een McFlurry toch? Je kan eigenlijk niet kiezen. Ga jij voor een M&M McFlurry of toch voor die ene met KitKat?

Lees ook
Good to know! Deze sterrenbeelden krijgen een onvergetelijke zomer

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het liefst lig je de hele dag op je luchtbedje in het water. Helaas verbrand jij wel altijd redelijk snel, zelfs als je je goed insmeert. Na een dagje zonnen ben jij zo rood als een… raketje! Is dat even toevallig, dat is ook jouw favoriete ijsje! Jouw vriezer ligt altijd vol met raketjes. Je mag er van jezelf eentje in de middag, maar ook een na het avondeten. Wij snappen jou wel hoor, ze zijn ook hartstikke lekker!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het enige minpuntje aan de zomer voor een Leeuw is dat je je haar op moet steken. Jou bos met haren hangt altijd plakkerig in je gezicht. Jij zoekt juist verkoeling! Jij gooit je haar in een knot, zet je zonnebril erop en pakt er een lekker ijsje bij. Jouw favoriete ijsje is een solero. Je bent gek op die tropische smaken en je kan er wel tien van op!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een Maagd houdt het liever simpel. Geen gekke smaken voor jou, gewoon een simpel softijsje is genoeg. Het liefst dan wel eentje van de lokale snackbar. Als jij het doet, doe je het natuurlijk wel meteen goed. De softijsjes van ‘Van der Linden’ vind je dan ook echt heerlijk! ‘Van der Linden’ is een klein tentje in Amsterdam, die al jaren het lekkerste ijs maakt. Het ijs is verwerkt met echte slagroom. En dat proef je!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij wordt misschien niet zo snel bruin, maar je vindt het wel heerlijk om de hele dag in de zon te liggen. Toch moet je af en toe ook even een kleine pauze inlassen. Waarom? Om een ijsje te pakken natuurlijk! Jij kiest voor een makkelijke vrieslollie. Deze leg je dezelfde dag nog in de vriezer een een paar uur later zijn ze bevroren. Heerlie de peerlie!

Lees ook
Yes: mannen met deze sterrenbeelden zijn het meest geschikt voor een relatie

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen houdt van die ijsjes waar een herinnering aan vastzit. Daarom is jouw favoriete ijsje een schatkistje. Zodra jij een dagje weg bent, weet jij wel wat je moet kiezen als jullie een ijsje gaan eten. Zo’n heerlijk schatkistje natuurlijk!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij houdt van ijs, maar ook van koek. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg producten te vinden die deze twee combineren. Een Oreo ijsje trekt daarom ook wel jouw aandacht. Dat is pas echt genieten!

Beeld: Pinterest