News

Fans opgelet: ‘The Friends Experience’ komt naar Amsterdam

the-friends-experience

Goed nieuws voor alle fans van Friends. The Friends Experience, het museum over deze populaire serie die de hele wereld rondreist, komt naar Amsterdam! Dat betekent dat jij ook een bezoekje kunt brengen aan Central Perk.

The Friends Experience komt naar Amsterdam

Als je, net als wij, Friends dagelijks opnieuw kijkt, dan hebben we heel goed nieuws voor je. Want The Friends Experience komt naar Amsterdam. Dat heeft organisator MOJO zojuist bekendgemaakt. En dus krijgen we straks allemaal de kans om in de huid van onze favoriete karakters te kruipen en te doen alsof we zelf ook een rol hebben in de populaire serie Friends. ‘Stap in de wereld van de hitserie FRIENDS™ zoals nooit tevoren op de interactieve nagebouwde set, met de appartementen van Joey en Chandler en Monica en Rachel, en Central Perk”, schrijft de organisate op hun Instagram.

The Friends Experience zal zich vestigen op het NDSM-terrein in Amsterdam. Je kunt van 1 september tot 19 november alle Friends momenten herbeleven en een koffietje bestellen in Central Perk. En wie weet kom je zelfs Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey of Phoebe wel tegen ;-).

View post on Instagram
 

Wil je hier graag bij zijn? Dat snappen we heel goed! De kaartjes voor The Friends Experience worden vanaf aanstaande vrijdag verkocht. Wees er dus snel bij, want deze zullen razendsnel uitverkopen. “Meld je aan voor de presale en krijg 24 uur eerder toegang tot de kaartverkoop”, deelt MOJO op hun Instagram-account. Wij kunnen niet wachten om alle iconische momenten uit onze favoriete serie na te spelen. “How you doin‘?” ;-).

Beeld: friends

Must reads 👀