News

Temptation-Evie van Vliet is geslaagd: ‘Blijer kan je mij niet krijgen’

evie-temptation-island

Het Temptation Island-avontuur is dubbel en dwars geslaagd voor Evie en Mike. Het stel heeft antwoord gekregen op al hun vragen en verlieten smoorverliefd het eiland als koppel. En ze zijn dus ook nog steeds samen! Maar dat is niet het enige wat geslaagd is voor Evie van Vliet. Ze deelt nu namelijk goed nieuws op Instagram. 

Temptation Island

Het was niet de eerste keer dat Mike en Evie meededen aan Temptation Island. Eerder deden ze namelijk ook al mee als singles. Ze vonden de liefde niet bij de koppels, maar wel bij elkaar. En ze zijn nog steeds smoorverliefd. Daarom gingen ze dit seizoen nu ook zelf de ultieme relatietest aan. Evie wilde namelijk weten of Mike kinderen zou willen in de toekomst, maar Mike twijfelde daar zelf nog over. Maar inmiddels is Mike er zeker van. En als het aan Evie ligt, dan wil ze vroeg moeder worden. Een geslaagd avontuur dus, maar nu is Evie van Vliet zelf ook geslaagd deelt ze op Instagram.

Lees ook:
Temptation Island-Iris en Evie stoppen met podcast NOSHAME

Evie van Vliet

Er is dus nog meer goed nieuws voor Evie van Vliet. Op Instagram deelde ze namelijk in haar Stories dat ze geslaagd is voor haar opleiding en haar diploma heeft gehaald. “Nooit meer naar school”, schrijft ze bij de foto. “Blijer kan je mij niet krijgen! Ik heb net mijn scriptie-verdediging gehad en ik ben geslaagd! Opleiding communicatie in the pocket.” Gefeliciteerd Evie!

Beeld: instagram: @evievanvliet