News

Mike en Evie doen bijzondere onthulling over Temptation Island

mike evie verrassende uitspraak

In Nederland kan je op ieder moment contact met elkaar opnemen, maar tijdens de opnames Temptation Island is dit niet mogelijk. Het is voor de koppels daarom ook ontzettend moeilijk. Evie en Mike hadden hier iets op bedacht en namen stiekem iets mee.

Evie & Mike

Het Temptation Island avontuur voor Evie en Mike zit er alweer op. In de laatste aflevering heeft het koppel het programma verlaten. Zij gingen dit avontuur aan om antwoorden op hun vragen te krijgen. Het was namelijk al snel duidelijk dat Evie heel graag moeder wilde worden en Mike hier heel anders over dacht. Ondanks dat zij hier beide anders over denken, heeft Temptation zeker geholpen. Mike zocht tijdens zijn avontuur uit wat hij echt wilde en of hij zich misschien meer moet openstellen naar Evie. Gelukkig gebeurde dat dus ook en werden ze weer herenigd met elkaar. Je zou denken dat dit de eerste keer is dat het koppel contact met elkaar heeft, maar Evie en Mike hadden hier iets op bedacht en namen stiekem iets mee.

Geheim boekje

Meedoen aan Temptation Island klinkt als een mooi avontuur, maar in de praktijk kan dit behoorlijk tegenvallen. Je bent namelijk twee weken lang van je partner gescheiden en kunt elkaar niet zien of spreken. Evie en Mike hadden hier iets op bedacht en namen stiekem iets mee naar Temptation Island, waardoor ze nog een soort van contact hadden met elkaar. In de nieuwste aflevering van Drama Island vertelt Evie: “We hadden een afspraak met elkaar gemaakt. En dat is iets wat eigenlijk nog niemand weet.”

Lees ook:
Temptation Island-Danique laat opvallende tattoo zetten

“We namen allebei een notitieboekje mee en daarin hadden we iets voor elkaar geschreven. Dat mocht eigenlijk niet, dus dat hebben we stiekem gedaan”, gaat Evie verder. De blondine vertelt dat het koppel de avond voordat ze van elkaar gescheiden werden een mooi verhaal voor elkaar hadden geschreven. “Ik had tegen Mike gezegd: je mag het pas lezen als je het écht moeilijk hebt.” Uiteindelijk heeft Mike het verhaal al op de tweede dag gelezen, terwijl Evie het boekje op de laatste dag had geopend. Mike zegt hierop dat dat wel logisch is, aangezien Evie het een stuk makkelijker had tijdens Temptation dan hijzelf.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave

Must reads 👀