Films & Series

Zien: nieuwe serie Everything Now staat nu op Netflix

Everything-now-netflix

De nieuwe Young-Adult serie Everything Now staat sinds 5 oktober op Netflix.
De serie volgt het leven van 16-jarige Mia, die aan het revalideren was van een eetstoornis in een kliniek. Nu ze weer terug is, merkt ze dat de tijd niet heeft stilgestaan en dat Mia haar best moet gaan doen om haar leven weer op te pakken. 

Nieuwe Netflix-serie

Een nieuwe Netflix-serie over een bijzonder en meeslepend verhaal is 5 oktober verschenen op onze favoriete streamingdienst. Everything Now gaat over Mia, een 16-jarig meisje met een eetstoornis. Na maanden revalideren in een kliniek voor anorexia en boulimia keert Mia terug naar school. Eenmaal terug in haar vertrouwde omgeving heeft ze moeite om het normale leven weer op te pakken.

Everything Now

De serie heeft maar 8 afleveringen van 45 minuten, dus is de perfecte wegkijker voor het aankomende regenachtige weekend. Sinds 5 oktober is de serie te bingen op Netflixen en heeft in deze korte tijd al heel wat populariteit weten te krijgen. Everything Now is een Britse dramaserie, die zich afspeelt in Noord-Londen. De serie is geïnspireerd door de ervaringen van de schrijfster van de serie en toont een ontroerend coming of age verhaal.

Mia kampt met een eetstoornis en keert terug naar haar oude leven. Maar haar normale routine weer oppakken is toch iets lastiger dan gedacht voor Mia. En dus heeft ze een bucketlist gemaakt om alle verloren tijd in te halen. Denk dan aan bijvoorbeeld feestjes, eerste kus en dronken worden. Zo gaat ze met hulp van haar beste vrienden het hele lijstje af om alles één voor één afstrepen.

Watch on YouTube

Waargebeurd?

Everything Now is gemaakt en geschreven door Ripley Parker. Zij is 22 jaar en ze wil een realistischer beeld geven hoe het leven met chaos en revalideren er echt uitziet in een tienerleven. Zelf heeft ze hier ook mee te maken gehad toen ze tiener was. Eerst wilde Parker dat het verhaal alleen over Mia ging, maar uiteindelijk ging ze met andere producenten en schrijvers samen zitten. Het resultaat? Een groter en voller verhaal dan waarvan Parker zelfs maar had kunnen dromen. Wij zijn heel enthousiast over de serie, bingen dus!

Beeld: Netflix

Must reads 👀