News

Bram en Esra (B&B Vol Liefde) nemen de volgende stap

esra-bram-bb-vol-liefde

In het laatste seizoen van B&B Vol Liefde hebben we kunnen zien hoe Bram eindigde met Carolien. Maar tijdens de reünie-aflevering maakten ze bekend dat ze geen koppel meer waren. Toch is de vonk bij Bram wel overgeslagen, maar met een andere B&B Vol Liefde-deelneemster. En nu delen Bram en Esra goed nieuws, want ze zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie.

Bram en Esra in B&B Vol Liefde

Het kan soms vreemd lopen in het leven. Zo raakte Esra, die meedeed aan B&B Vol Liefde voor Joy, en Bram, die de laatste aflevering eindigde met Carolien, toch verliefd op elkaar. Dat nieuws maakte het koppel destijds bekend door een video op Instagram. En die hadden we allemaal niet aan zien komen.

In de video die het stel destijds plaatste zagen we ze voor het eerst samen. Esra was namelijk op bezoek bij B&B-eigenaar Bram in Zweden. “Het hoge woord is eruit!”, schreven ze onder de video op Instagram. “Er werd in de afgelopen weken een hele hoop gespeculeerd in media land. Nu kan ik toch wel echt zeggen dat wij verliefd zijn op elkaar.”

Volgende stap in relatie

En nu kregen we opnieuw weer een update van het smoorverliefde koppel. Esra is namelijk opnieuw op bezoek bij Heimdall’s Gård, de B&B van Bram. “Eindelijk is het zover”, lezen we op het Instagram-account van de B&B-eigenaar. “Esra is hier. En dat voor onbepaalde tijd, komende maanden gaan we kijken hoe het gaat hier met ons, en kunnen we ons nestelen in de rust van Zweden, wat een heerlijke tijd wordt dit.” Wij wensen Bram en Esra veel geluk toe samen en hopen op nog meer leuke updates.

View post on Instagram
 

Beeld: B&B Vol Liefde