News

Esmée Cox heeft na Job déze Love Islander aan de haak geslagen

Danique
Esmée-love-island

Alweer een half jaar geleden werd de break-up tussen Esmée Cox en Job bekend gemaakt. De winnares lijkt inmiddels helemaal over de break-up heen te zijn. Esmée heeft nu namelijk een andere Love Islander aan de haak geslagen!

Break-up met Job

Het Love Island-koppel Esmée en Job is ondertussen al een half jaar uit elkaar, maar pasgeleden vertelde Esmée nog wat insides over hun relatie. “Aan het begin zaten we echt op een roze wolk, alles wat super leuk!”, legt de Islander uit aan YouTuber Nick Eshuis. “Daar (op het eiland) zit je echt in een bubbel. Thuis moet je iemand écht opnieuw leren kennen. Op een gegeven moment is er een switch gekomen bij hem, waardoor hij mij meer als een vriend begon te zien.”

Deze ervaring heeft haar niet afgeschrokken om een nieuwe liefde te zoeken. Wel gaf ze aan dat ze iemand zoekt die 100% voor haar zou gaan. En nu lijkt het er op dat deze andere Love Island-deelnemer dat zeker doet!

Lees ook:
Met déze Love Island-deelnemster heeft Merijn een relatie

Flirty reacties

We hebben het over Deniz! Hij ging tijdens de afleveringen van Love Island veel om met Loesje, maar al snel na de opnames ging hij als single verder. Nu is het RealityFBI opgevallen dat Deniz wel érg flirty onder Esmée haar Instagram-posts reageert én zij ook bij hem! Ook meldt het juicekanaal dat ze in real life ook veel samen gezien worden.

Onder een recente foto waar Esmée “You gotta love the boots” in de caption had gezet, reageert Deniz “Not only the boots, hoor!” Mhh, wij weten al genoeg! 😉 Dit is niet de enige keer dat de love birds onder elkaars posts reageren. Hieronder een kleine samenvatting die RealityFBI op hun Instagram stories had geplaatst.

Beeld: instagram @esmeecox