Celebs

Oh, no! Love Island’s Esmee Cox deelt slecht nieuws

Esmee Cox, die we allemaal kennen van haar deelname aan Love Island, deelde gisteren heel slecht nieuws met haar volgers op Instagram. "Je moet niks in het leven voor lief nemen."

Love Island

In het laatste seizoen van Love Island hebben we kennis gemaakt met Esmee Cox. Zij kwam in het Videoland-programma als bombshell de villa binnen en maakte direct een grote indruk. Ze viel als een blok voor Job Stevens en zij hebben uiteindelijk zelfs de wedstrijd gewonnen! De love birds bleven helaas niet lang samen en het koppel ging terug in Nederland uit elkaar.

Door het winnen van dit populaire programma was ze in één klap bekend. Deze bekendheid heeft veel veranderd in het leven van Esmee. Ze kreeg al snel veel volgers op Instagram én is actief op verschillende socialmedia-platformen. Op Instagram deelt ze voornamelijk prachtige foto’s van haar fijne leventje, maar laat vaak de negatieve dingen op de achtergrond. Gister besloot ze toch om een heftig nieuwtje te delen met haar trouwe volgers.

Lees ook:
Love Island Cas over break-up met Jotti: ‘Ik heb wat goed te maken’

Slecht nieuws

Op Esmee haar Instagram Stories deelt zij een heftig bericht. Normaal gesproken verblijd Esmee Cox haar volgers alleen met positiviteit, maar nu wil de Love Island-deelnemster toch even de tijd nemen om iets persoonlijks te delen. Op de foto zien we dat de brunette bij haar vader op bezoek is in het ziekenhuis. Hij ligt in bed en de realityster geeft hem een omhelzing.

“Ik deel veel persoonlijke dingen met jullie en gelukkig is dat meestal positief. Helaas horen er ook tegenslagen bij”, schrijft Esmee bij de foto. “Afgelopen weekend heeft mijn papa een herseninfarct gehad. Hij ligt nu op de brain care afdeling”, gaat de Love Islander verder. Het nieuws heeft veel impact op Esmee en wil nog een belangrijke boodschap meegeven aan haar volgers. “Je moet niks in het leven voor lief nemen. Als ik de laatste tijd wat meer afwezig ben dan weten jullie waarom.”

Beeld: instagram @esmeecox

Must reads 👀