Love

Aan déze 10 dingen ergeren vrouwen zich enorm in een relatie

ergeren-vrouwen

Mannen en vouwen zijn natuurlijk enorm verschillende en deze karakter kunnen vaak botsen met elkaar. Zo ook in een relatie! Dit zijn 10 dingen waar vrouwen zich aan ergeren bij hun lover!

Ergernissen van vrouwen in een relatie

In elke relatie komt het wel eens voor dat je het niet met elkaar eens bent. En dat is ook helemaal niet gek! Het kan soms heel vervelend zijn als je vriend niet naar je wil luisteren of altijd maar die kleine dingen doet wat je super irritant vindt. Daarom hebben wij voor jullie tien dingen op een rijtje gezet waar vrouwen zich aan ergeren in een relatie, die je vast bekend voorkomen.

1. Rommel

Dit zullen de vrouwen die samenwonen met hun partner vast herkennen. Hij zet een bak koffie en ruimt het kopje niet op of hij heeft een mes gebruikt die hij vervolgens ergens laat slingeren. Zo’n 99,9% van de mannen doet dit. Vrouwen ergeren zich er natuurlijk mateloos aan dat zij dan weer degene zijn die de rommel van hun man moeten opruimen.

2. Sokken

Mannen zijn de beste in het laten slingeren van hun sokken. Ze doen ze overal uit behalve naast de wasmand. Met als gevolg dat je ze overal tegenkomt! En wie zal ze dan weer bij elkaar moeten rapen? Precies 😉

3. WC bril

Mannen hebben de luxe dat zij staand kunnen plassen, maar dit wil niet zeggen dat vrouwen dat ook hebben. Het is daarom ook mega irritant als mannen de bril vergeten naar beneden te doen. En als je het even niet door hebt en je gaat ineens op de rand eronder zitten, dan gaat dat door merg en been.

4. Te laat komen

Er zullen hier en daar wat uitzonderingen zijn, maar over het algemeen komen mannen graag te laat. Je spreekt om 18:00 af en ze komen een kwartier later aankakken. Ze moesten nog even naar het toilet, hun schoenen aan doen of hun spullen pakken. En jij staat daar maar te wachten… Annoying!

5. Vergeetachtigheid

Die vergeetachtigheid van mannen is echt bloedirritant! Je geeft ruim op tijd aan dat er een verjaardag aankomt, maar toch vergeten ze het weer en kan je het beste nog drie keer herhalen.

6. Voetbal

Voetbal is bij veel vrouwen een grote ergernis. Toch vinden wij, ladies, het heel vervelend als hij per se voetbal op de tv wil kijken en dan vervolgens de hele avond op zijn telefoon zit te scrollen. En jij daarnaast verplicht mee moet kijken. AWGH!

7. Het bed niet opmaken

Déze ergernis is heel herkenbaar. Mannen staan op, kleden zich aan en stappen de kamer uit. Ze vergeten vervolgens het bed op te maken en de gordijnen open te doen. ‘s Avonds kom je thuis van een lange dag werken en zie je dat het hele bed nog overhoop licht en de kamer de hele dag geen daglicht gezien heeft.

8. Haartjes van het scheren

Mannen scheren zichzelf in de badkamer en vervolgens vind je overal kleine haartjes. Had hij dit niet even kunnen schoonmaken? Maar vervolgens wel klagen dat hij jouw haren overal vindt. Not fair!

Lees ook: 
Dit is de reden dat vrouwen minder goed tegen alcohol kunnen dan mannen

9. Gamen

Als jij denkt dat je een romantisch avondje gezellig met je partner een filmpje gaat kijken, dan heb je het goed mis. Na het avondeten vlucht je vriend naar zijn computer of naar de tv en gaat vervolgens gamen. ‘Hallo, wij zijn er ook nog!’

10. Dekens stelen in bed

Er wordt vaak gezegd dat vrouwen dit doen, maar dat is echt een leugen! Mannen nemen echt meer dan de helft van het bed in beslag en stelen ook nog eens je deken. Jij ligt uiteindelijk op een klein randje te bibberen van de kou. En probeer je warme dekbed dan maar eens terug te krijgen.

Beeld: notebook