Celebs

EOTB’s Sem over periode na haar deelname: ‘Ik voel me heel eenzaam’

eotbs-sem-eenzaam

In 2021 deed Sem de Coninck mee aan Ex on The Beach: Double Dutch. Haar leven leek er rooskleurig uit te zien en ze is gelukkig met haar lover, maar Sem doet nu een boekje open over haar eenzaamheid na haar deelname.

Sem de Connick

Sem was pas te gast in de podcast ‘EN DAN?’ van Daelorian. Hier vertelde zij over haar eenzaamheid en vertrouwensproblemen die na haar deelname aan Ex on The Beach naar boven kwamen. Toen Sem weer in Nederland terug kwam moest ze echt weer even acclimatiseren. Ze had het er zwaar mee om te verwerken wat er nu allemaal tijdens haar deelname is gebeurd.

“Je doet het alleen en je hebt het daar alleen gedaan. Mensen begrijpen niet hoe het is om daarvan terug te komen. Het is heel moeilijk om dat alleen te doen”, legt de realityster uit.

Geen vriendinnen

Ook merkte Sem dat het na haar deelname lastig was om mensen te vertrouwen en dat ze daardoor moeilijker contact legt met nieuwe mensen. “Ik heb echt vier vriendinnen denk ik”, vertelt Sem. “Het is heel moeilijk om nieuwe vriendinnen te maken, omdat je niet weet waarom iemand vrienden met jou wil zijn”, vervolgt ze haar verhaal. “Ik hou dat op een laag pitje, omdat ik de laatste tijd heb gemerkt dat mensen met je omgaan om je bekendheid, of je merkt dat als je iets over jezelf vertelt, dit weer wordt verdraaid naar een ander verhaal bij andere mensen.” Vandaar dat ze het lastig vindt om vriendinnen te maken en dat kan natuurlijk zorgen voor een heel eenzaam gevoel.

Watch on YouTube

Lees ook:
Déze Temptation Island-ster is te zien in het nieuwe seizoen van EOTB

Relatie

Het gaat niet alleen maar slecht in het leven van Sem natuurlijk. Ze is namelijk dolgelukkig met haar vriend Jason. “We hebben de verhuizing achter de rug en het huis ziet er een stuk beter uit”, vertelt Sem aan Daelorian. Wel merk ze, ondanks dat het goed met haar gaat, dat de eenzaamheid wel een beetje blijft hangen. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de realityster veel thuis is om content te maken voor social media. “Wil ik daar verandering in brengen, dan zal ik wel meer vriendinnen moeten gaan maken en meer dingen moeten gaan doen. Daar ben ik ook zeker mee bezig, dus er komt nog van alles aan. Buiten de eenzaamheid om gaat het wel heel goed”, sluit ze mee af.

Must reads 👀