Celebs

OMG! Zoveel verdient EOTB-Romee met OnlyFans

eotb-romee-onlyfans

Sinds haar deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch en Temptation Island: Love or Leave lopen de volgers enorm op. Romée van Zeeland geniet van haar bekendheid en breidt haar bereik uit met een account op het welbekende OnlyFans. Een slimme zet, aangezien EOTB-Romée met haar OnlyFans-account een aardig zakcentje verdient.

Romée van Zeeland

De Brabantse Romée van Zeeland startte haar carrière op televisie in 2020 door haar deelname als verleidster aan het elfde seizoen van Temptation Island. Met haar charmes wist ze Zach te veroveren, maar ook de kijkers heeft ze aardig om haar vingers weten te winden. Haar volgers schoten door het dak, waardoor Romée nu kan genieten van haar bekendheid. Afgelopen jaar deed ze ook nog eens mee aan het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Ze probeerde haar ex Luca terug te winnen, wat zoals altijd niet zonder slag of stoot ging. Romée heeft met haar komst in het programma voor de nodige drama gezorgd.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Simon Keizer ging volgens geruchten vreemd met déze bekende vrouw

OnlyFans

Haar televisie carrière heeft ervoor gezorgd dat er honderden tot duizenden mensen zijn die maar al te graag naar de prachtige blondine kijken. Iets waar ze slim gebruik van heeft gemaakt door het starten van een OnlyFans-account. In een video van Supergaande deelt ze wat ze hiermee verdient. Hoewel ze eerst niet zo enthousiast is om dit te delen, besluit ze later toch dit boekje open te doen. Ze vertelt dat ze zo’n 4000 tot 5000 abonnees heeft. Deze betalen allemaal ongeveer een tientje per maand. Dat betekent dat ze een bedrag van €40.000,- tot €50.000,- verdient met dit bijbaantje. Een slimme zet geweest. Daarnaast deelt ze dat ze deze inkomsten gebruikt om een lekkere buffer op te bouwen. Iets waar ze altijd op terug kan vallen in noodgevallen. Ook vertelt ze dat ze haar account zal sluiten als ze haar spaarrekening genoeg heeft aangevuld.

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @romeeeeyy