Celebs

Kijkers weten het zeker! EOTB’s Luca komt terug in de villa

luca-eotb

Het was een pijnlijk moment toen Tcheutche, Lars en Luca naar huis werden gestemd en Ex on the Beach: Double Dutch moesten verlaten. Luca was een echte gangmaker in de villa, dus werd na zijn vertrek enorm gemist. Maarre, moeten we Luca eigenlijk wel missen?

Volgens kijkers komt Luca weer terug in de villa van EOTB

Oplettende kijkers hebben de EOTB-deelnemer namelijk ergens in beeld gespot.

Nieuwe deelnemers

In de nieuwste aflevering werden er twee nieuwe deelnemers verwelkomd in de EOTB-villa. Heel ‘nieuw’ was een van de twee eigenlijk niet. Niemand minder dan Harrie de Hengst aka HvK kwam de zee uitgewandeld. Eén ding weten we dus zeker: het gaat een juicy seizoen worden. Aan drama was er ook meteen geen gebrek, want de ex-vriendin van Harrie spoelde aan. 

Harrie en zijn ex-vriendin Giovanna vertellen in een nieuwe video op YouTube over de aflevering waarin de twee hun entree maken. Een leuke video, maar kijkers kunnen eigenlijk maar één ding zien. 

Lees ook
OMG! Deze deelnemers van Ex On The Beach maken hun relatie officieel

Luca, is that you?

Op de achtergrond loopt een jongen de zee in. En wanneer we zijn uiterlijk vergelijken met de looks van Luca kunnen we maar één ding zeggen: de twee lijken heel erg op elkaar. Sterker nog, we weten bijna zeker dat het Luca is. De tattoo’s, het haar en zijn lichaam zijn namelijk precies hetzelfde. Je ziet het fragment bij 2.34 minuten:

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Of Luca opnieuw zijn intrede in het programma gaat maken, is niet duidelijk. Het lijkt ons in ieder geval heel leuk om de EOTB-deelnemer weer in de villa te zien. Drama incoming…

Beeld: instagram @lucaghiannii