Astrologie

Zie jij vaak het engelengetal ‘222’? Dit betekent het

engelengetal-222

Je kunt er niet meer omheen! Overal waar je kijkt, duikt het getal '222' op. Het lijkt geen toeval meer te zijn. Maar wat schuilt er achter deze nummers? De engelen willen met jou communiceren en wij kunnen je precies uitleggen wat ze willen zeggen. Het belooft veel goeds.

Engelennummers

Voordat we je meenemen naar de betekenis van het engelengetal 222, is het belangrijk om te weten wat deze nummers eigenlijk voorstellen. Engelengetallen, zoals 444 of 111, worden gezien als boodschappen van engelen. Deze herhalende nummers dragen allerlei verschillende spirituele betekenissen. Zo staat ‘444’ bijvoorbeeld voor bescherming en ‘111’ voor een nieuw begin.

De spirituele wereld wil je iets duidelijk maken wanneer je een van de engelennummers vaak tegenkomt. Wat het precies voor jou inhoudt? Dat is verschillend. Vaak kom je er gaandeweg achter welke beslissingen je moet maken en krijg je de juiste ingevingen om op jouw bestemde pad te komen. Je kunt deze getallen zien als een kosmisch kompas in het alledaagse leven.

Dit betekent engelengetal 222

Over al waar je komt zie je ‘222’. Op de kalander, bij het bushokje, in het klaslokaal en op de werkvloer. Je kunt er niet omheen: de engelen hebben iets te vertellen. Maak je vooral geen zorgen, want het engelengetal 222 betekent vaak iets goeds. Maar wat dan precies? Dit nummer staat in verbinding met liefde, samenwerking, balans en harmonie. “Heb vertrouwen dat alles precies zo uitwerkt als het moet, met goddelijke zegeningen voor iedereen die erbij betrokken is”, leert spirituele auteur Doreen Virtue ons. “Laat los en heb geloof.”

Daarnaast heeft dit getal ook een sterke associatie met tweelingzielen en soulmates. De engelen willen aangeven dat er een speciaal persoon in je leven is, die precies met jou op één lijn ligt. Je zielsverwant.

In de liefde

Merk je dat de engelen je het getal ‘222’ door aan het geven zijn? Dan kan dit heel wat teweeg brengen in je liefdesleven. Bij het tegenkomen van dit engelennummer, zal het niet lang meer duren voordat jouw ware liefde zich kenbaar maakt. Dit kan betekenen dat de band tussen jou en je huidige lover versterkt wordt en jullie verder brengt. Maar ook de single dames hebben hier baat bij. Er komt een nieuwe romance aan en dit kan zo maar the love of your life zijn.

Naast al deze liefdevolle energieën, kan het getal ook staan voor een belangrijke beslissing in je relatie. Samenwonen, gezinsuitbreiding of zelfs trouwen. Denk zorgvuldig na over je besluit, maar weet dat de engelen met je meekijken en je de juiste weg zullen wijzen.

Na een break-up

Van romance, naar heartbreak. Zo gaat het helaas vaak genoeg in het echte leven. Ook het engelengetal 222 heeft hier een bijzondere kijk op. Wanneer je nog in de rozebrillenfase zit, is dit zeker een mooi en vooruitstrevend getal om tegen te komen. Maar ook als je net door een lastige break-up gaat, is het fijn om met dit nummer geconfronteerd te worden. Het staat voor ‘new beginnings’. Je bent op het juiste pad en je liefdesleven krijgt een frisse, nieuwe start. Don’t lose hope, want er staat genoeg moois op je te wachten.

Carrière

Money, money, money! Met verliefdheid koop je geen huis, maar met een promotie van je baas misschien wel. Ben jij bezig met een belangrijk project, twijfel je over een eigen onderneming of liggen jij en collega’s op de loer voor een nieuwe functie? Kijk dan eens goed om je heen en wie weet komt het engelengetal 222 wel op je pad. Dat is een goed teken! Je krijgt uitzonderlijke kansen op het werkgebied en je portemonnee zal dit snel genoeg merken. Waar ga jij je volgende paycheck aan uitgeven? 😉