Lifestyle

Emma is klaar met mannen en gaat nu met een boom trouwen

emma-trouwen-boom

Als jij ook helemaal klaar bent met online dating of die ene leukerd maar niet in real life tegen komt, dan wordt het misschien tijd om het over een andere boeg te gooien. De Engelse Emma McCabe dacht daar in ieder geval net zo over. Ze heeft nu een intieme relatie met Tim, een boom. Emma en Tim de boom gaan zelfs trouwen.

Emma gaat trouwen met Tim, haar boom

Nee, we maken echt geen grapje. Emma vertelt in een interview met Closer Magazine dat haar gevoelens voor boom Tim oprecht zijn.

Pijnsensatie

“Ik houd van het huid op schors contact, wat me een aangenamere pijnsensatie geeft, en het gevoel van zijn bladeren tegen mijn huid doet me tintelen. Ik heb elke week intiem contact met hem – het is de beste die ik ooit heb gehad!”

Behoeften

Hoe werkt dat dan? Gelukkig legt Emma het in geuren en kleuren uit: “Hij vervult mijn behoeften. Ik kom tot een hoogtepunt door naakt tegen de schors te wrijven.” Emma vertelde over een bijzondere nacht met Tim: “Ik deed m’n topje uit en wreef met m’n boezem tegen Tims stam tot ik mijn hoogtepunt had bereikt.” Au, het móét toch pijn doen?

Trouwen

Hoe zou jouw familie reageren als je zou ‘thuiskomen’ met een boom? Jep, de familie van Emma was volgens haar “in shock” over haar nieuwe liefde, maar ze steunen haar nog steeds. “Mijn familie weet hoeveel Tim voor me betekent.”

Lees ook
Wow! Programma laat vrouwen denken dat ze gaan trouwen met Prins Harry

Emma is bloedserieus over haar relatie met de boom. Andere mannen kunnen niet tippen aan Tim. Ook andere bomen niet trouwens. Emma: “Ik kijk naar andere bomen, maar raak ze niet aan. Ik zou Tim nooit bedriegen.”

Huwelijksceremonie

De Engelse zou het liefst in het huwelijksbootje stappen met Tim. “Het zou een rustige ceremonie met familie worden. Mensen kunnen me veroordelen, maar Tim maakt me gelukkiger dan welke man ook.”

Beeld: pinterest