Celebs

Emma Heesters heeft heel goed nieuws voor haar fans

Danique
goed-nieuws-emma-heesters

In Nederland én België is er bijna niemand die de naam Emma Heesters niet kent. Haar muziekcarrière gaat door het dak en ze heeft een enorme fan base opgebouwd. Op Instagram deelt zangeres Emma goed nieuws met haar volgers.

Van jongs af aan

Ondertussen is iedereen wel bekend met de prachtige stem van Emma Heesters en dansen we allemaal mee met haar songs. Veel zullen Emma kennen door haar famous debuut bij Beste Zangers, maar dit is niet de eerste keer dat Nederland kennismaakte met haar passie voor muziek. Toen Emma nog maar acht jaar was deed ze mee aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival met het liedje ‘100 kleine feestjes’. Ze maakte zo een grote indruk dat ze er zelfs met de winst vandoor ging! Super cute!

Tien jaar laten stortte Heesters zich voornamelijk op het plaatsen van covers op haar YouTube-kanaal en werd door groot succes al snel internationaal bekend!

Watch on YouTube

Lees ook:
Emma Heesters deelt trots haar bizarre nieuwe auto op Instagram

Goed nieuws

Dat Emma’s muziekcarrière sindsdien alleen maar groter is geworden is wel duidelijk. Ze is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek, maar daar houdt het niet op! Ze heeft niet alleen fans in Nederland en België, maar ook in het verre buitenland weten mensen haar naam. De fan base van Emma Heesters is inmiddels zó groot geworden, dat ze nu wel héél goed nieuws heeft om te delen!

In haar Instagram Stories vroeg de zangeres aan haar fans of ze konden raden wat het ‘exciting news’ zou kunnen zijn. Een grote groep van haar volgers had dit goed! Ze gaat naar India! Ze plaatst op Instagram een video waar ze het grote nieuws aankondigt. “Hello, to my fans from India!”, begint ze. “Ik heb heel leuk nieuws om te delen. Ik heb mijn allereerste show ooit in India!”, gaat de zangeres verder. Ze gaat optreden op 28 december bij het Sunburn Festival in Goa. Hoe gaaf is dat?!

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @emmaheesters