Films & Series

Fan van Emily in Paris? Dan wil je deze series ook kijken!

Nicoline
series-emily-in-paris

Ja we weten het, het nieuwe seizoen van Emily in Paris staat nog maar net op Netflix, maar wij hebben ‘m alweer afgekeken. Wat nu? Zonder Emily Cooper, de stad van de liefde en heerlijke outfits vallen we in een zwart gat. Gelukkig hebben wij een aantal series gevonden die Emily in Paris fans geweldig zullen vinden! 

1. Never Have I Ever

Hoewel deze series niet helemaal hetzelfde zijn natuurlijk, kijken ze net zo lekker weg! We trappen de lijst af met de serie Never Have I Ever waarin we de Indiaas-Amerikaanse tiener, Devi Vishwakumar, volgen. Na een traumatisch jaar wil Devi populair worden, maar vrienden, familie en gevoelens maken dit niet makkelijk. Deze serie is gemaakt door Mindy Kalling, die het plot gedeeltelijk gebaseerd heeft op haar persoonlijke ervaringen als tiener in Boston.

Watch on YouTube

2. Love Life

Van een humoristische drama gaan we door naar de romantische serie Love Life. Deze serie gaat over Darby, die gespeeld wordt door Anna Kendrick. Je weet wel de actrice van Pitch Perfect. Darby is een jong volwassen vrouw op zoek naar liefde. In elke aflevering richt ze zich op een andere relatie in haar leven van haar jeugdliefde tot verschrikkelijke dates tot een lastige break-up.

Watch on YouTube

3. Younger

De serie Younger is net als Emily in Paris geproduceerd door Darren Star en lijkt ons daarom de perfect serie om uit het zwarte gat te blijven. Het gaat over de 40-jarige Liza die zich voordat als iemand van 26 om aan een baan te komen. Al snel raakt ze verwikkeld in een web van haar eigen leugens en weet ze hier niet meer uit te komen.

Watch on YouTube

4. The Hook Up Plan

Oké, het is inderdaad lastig om Emily in Paris los te laten, maar mocht je de stad van de liefde ook nog eens niet los kunnen laten is deze serie perfect voor jou. The Hook Up Plan speelt zich namelijk ook af in de straten van Parijs en gaat over de Franse Elsa. In deze Netflix Original regelen de vrienden van Elsa een escort voor haar die haar meeneemt op een aantal dates. Echter weet Elsa hier niks van. Hij probeert Elsa zelfverzekerder te maken, maar of dit zal lukken?

Watch on YouTube

Lees ook:
Bingen maar! Seizoen 2 van Ginny & Georgia is vanaf vandaag te zien!

5. The Bold Type

De lijst sluiten we af met een serie waarin werk, liefde en vriendschappen allemaal belangrijke topics zijn net zoals in Emily in Paris. We hebben het over de serie The Bold Type waarin je drie vriendinnen volgt die hard aan de weg timmeren bij het glamoureuze Scarlet Magazine. De drie vriendinnen maken aardig wat mee en leren veel op het gebied van liefde, vriendschap en carrière. Lessen waar iedereen iets aan heeft!

Watch on YouTube

Beeld: Netflix