Celebs

Zoveel geld heeft EMIDJ-Diva verdient met het programma

emidj-diva-verdient-programma

Diva kennen we allemaal van het programma Echte Meisjes in de Jungle. Ze is tot de halve finale gekomen, maar heeft helaas niet gewonnen. Het was namelijk Kelly die er met de winst vandoor ging.
In een interview met YouTuber Nick Eshuis onthult Diva nu hoeveel geld ze heeft verdient met het programma.

EMIDJ-Diva

Samen met Jill had Diva een leuke Mac Date in de auto van Nick Eshuis. In het gesprek werd veel gesproken over het spraakmakende programma Echte Meisjes in de Jungle. Maar waar Nick vooral benieuwd naar was, en wij stiekem ook wel, is hoeveel de dames gekregen hebben voor hun deelname aan het programma. Diva was de eerste die op de vraag in ging en antwoordt eerlijk. “Ik kreeg een startbedrag aangeboden, en ik heb niet onderhandeld. Want ik vond het al best wel een hoog bedrag, dus ik dacht ‘wow, dit voor drie weken!’, dus toen zei ik gelijk ja.” Om het bedrag nog wat specifieker te maken, vroeg Nick of het hoger of lager was dan 10.000 euro. Diva geeft aan dat zij wel minder dan 10.000 euro gekregen heeft.

Echte Meisjes in de Jungle

Het programma Echte Meisjes in de Jungle is natuurlijk veel in de media geweest en de echte meisjes hebben heel wat drama meegemaakt in de jungle. Toch was de vechtpartij tussen Louisa en Esmée voor Diva en Jill het schokkendste wat er in het programma gebeurd is. “Ik dacht echt, wat een ordinair programma”, vertelt Jill. “Ja, ik moest echt huilen, ik was echt overstuur”, voegt Diva toe. “En het was eigenlijk nog heftiger dan je zag, want je zag bij Esmée letterlijk de elleboog aan de andere kant.” OMG!

Lees ook: 
OMG! Zo zag Lena van Echte Meisjes in de Jungle er vroeger uit

Boxing Influencers

Ook vroeg Nick de meiden of zij ooit zouden mee doen met Boxing Influencers. “Ja, ik zou echt meedoen. Ik zou best wel tegen Annebel willen. Ik ben echt heel sterk”, aldus Jill. Op Instagram zagen we al eerder dat Fabiola Annebel uitdaagde, maar nu is er dus een andere kandidaat. Wij zijn ieder geval heel benieuwd welke twee echte meisjes binnenkort tegenover elkaar staan in de ring.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: Echte Meisjes in de Jungle