Celebs

Ellen Pompeo neemt na negentien seizoenen afscheid van Grey’s Anatomy

ellen-grey's-anatomy

In negentien (!) seizoenen Grey’s Anatomy zagen we hoe Ellen Pompeo leven gaf aan personage Dr. Meredith Grey. Na deze lange periode laat ze aan haar fans weten dat ze afscheid neemt van het programma.

Afscheid Grey’s Anatomy

Ellen Pompeo is vanaf het begin hét gezicht van Grey’s Anatomy. De rol van Dr. Meredith Grey heeft ze dan ook voor meer dan 400 afleveringen met veel plezier uitgevoerd. Maar de actrice geeft doormiddel van een bericht op Instagram aan dat haar tijd bij het programma erop zit.

Ze bedankt de show voor de geweldige ervaring, haar fans voor alle liefde en deelt dat ze zeker nog wel eens langs zou komen! “Ik ben eeuwig dankbaar voor de liefde en steun die jullie allemaal mij, Meredith Grey en de show 19 seizoenen lang hebben gegeven”, schrijft Ellen onder de foto. “Dit zou allemaal niet mogelijk zijn geweest zonder de beste fans ter wereld. Dankzij jullie was dit voor mij een geweldige en iconische rit!”

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Grey’s Anatomy fans opgelet! Actrice uit de serie hint op een spin-off

Nieuwe seizoen

Dat Pompeo deze keuze maakt is niet zo gek, ze is namelijk druk bezig met een gloednieuwe serie. Om wat voor soort show dit gaat is nog niet bekend. Maar zoals Ellen zegt “the show must go on” en zo verscheen vorige week de allereerste teaser voor het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy. De actrice zal nog maar in slechts acht van de 22 afleveringen te zien zijn als Dr. Grey. Het nieuwe seizoen is vanaf 23 februari te zien op de streamingdienst Disney+.

Watch on YouTube

Beeld: grey's anatomy

Must reads 👀