News

Aan deze eis moet je voldoen voor een deelname aan Married At First Sight

married at first sight

Onlangs was Eveline Stallaart, een van de experts van Married at First Sight, te gast bij Realitea van RTL Boulevard. En daar liet ze aan Fawry not Sawry weten aan welke eisen je moet voldoen voor een deelname aan Married at First Sight.

Married At First Sight

Eveline Stallaart onthulde tijdens het interview met Fawry dat er wel een minimumleeftijd is voor een deelname Married At First Sight. Dit is bij andere programma’s als Ex on the Beach niet het geval, want dit seizoen deden er zelfs 18-jarige mee. En daar was dan ook flink wat kritiek over. “Ik vind dat echt te vroeg”, aldus Eveline. “Bij Married At First Sight trekken we ook echt de lijn dat we onder de 25 niemand accepteren. Dat moet je iemand niet aan willen doen. Bij programma’s als Ex on the Beach denk ik ook wel: dat is wel een ding.”

Lees ook:
Je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen Ex on the Beach

Aan deze eis moet je voldoen

Maar ook deze eis biedt verder geen garanties, want het kan natuurlijk nog steeds misgaan. Dat hebben we afgelopen seizoen kunnen zien bij Nicole en Martijn. “Het gebeurt wel eens dat een koppel zegt: ‘Diegene is zó voor de camera, maar zo áchter de camera. Voor ons is het dan moeilijk om te zien wat er echt speelt, want wij zien alleen maar wat er op beeld is”, laat Eveline weten.

We zullen voor het nieuwe seizoen van Married At First Sight nog even geduld moeten hebben, maar waarschijnlijk verschijnt deze begin 2024 op televisie. En dit keer zal het nieuwe seizoen een nieuwe twist hebben. Wij kunnen niet wachten.

Beeld: Married At First Sight

Must reads 👀