Love

5 dingen waar je achter komt als je met je lover op vakantie gaat

vakantie-lover

Exciting! Jullie hebben voor het eerst samen een vakantie geboekt. Jullie hebben super veel zin in dat weekendje weg of dat weekje naar Parijs. Nou heeft iedereen een ander beeld van de ideale vakantie. Met anderen buiten je familie om op vakantie gaan werkt dan ook of héél goed óf hélemaal niet. Deze holiday kan een perfecte boost zijn voor jullie relatie... Of natuurlijk het einde.

Dit zijn 5 dingen waar je achter komt als je voor het eerst op vakantie gaat met je lover

Het is natuurlijk helemaal niet onze bedoeling om je bang te maken en ervoor te zorgen dat je nooit op vakantie met je partner wil gaan. Samen op vakantie gaan is namelijk hartstikke leuk, je leert elkaar nóg beter kennen! Alleen had je deze dingen achteraf misschien toch niet willen weten..

Gezeik

De vakantie is eindelijk daar. Je partner en jij moeten misschien nog wel een eindje reizen naar de gekozen bestemming. Dit kan natuurlijk een geweldige tijd zijn, karaoke in de auto of samen een film kijken in het vliegtuig. Dan vliegt (haha) de tijd voorbij en zijn jullie zo op de bestemming. Maar het kan natuurlijk ook hélemaal niet meezitten. Je partner blijkt alleen maar chagrijnig te zijn en continu te zeiken. De reis lijkt eindeloos te duren: “Zijn we er al?!?!??!”

Het ochtendhumeur

Na een (als het goed is) superromantische avond worden jullie de volgende ochtend heerlijk uitgerust wakker. Het is natuurlijk helemaal amazing als jij een je lover heerlijk in bed kunnen genieten van koffie en een ontbijtje. Maar dit geromantiseerde beeld kan heel erg tegenvallen als je partner maar niet over zijn ochtendhumeur kan komen. Grow up! We hebben superleuke dingen te doen vandaag en dus geen tijd voor jouw verschrikkelijke ochtendhumeur.

De grote boodschap

Aangekomen in jullie hotelkamer voel je je maag klagen over de burrito van het wegrestaurant of het chemische vliegtuigeten. Tijd dus om een grote boodschap te doen, maar dit heb je steeds ingehouden als jullie samen waren. Gaat jullie relatie deze terrorwalm overleven?

Andere interesses..

Eenmaal gegeten en omgekleed zijn jullie helemaal ready to go. Tijd om die typische toeristische plekjes te bezoeken, heel veel lokaal eten te halen en zoveel mogelijk van jullie vakantiebestemming te zien.. Dat was ten minste de bedoeling. Jij en je lover komen er namelijk maar niet uit wat jullie willen zien. Jij wil de hele dag op pad zijn en hij wil uitslapen en dan alleen maar naar de Eiffeltoren.

Lees ook
Met déze handige tips sla jij deze zomer jouw ideale vakantieliefde aan de haak

Het telefoongebruik

Meestal zitten jij en je partner niet op jullie telefoon als jullie samen zijn. Maar nadat jullie langer dan 24 uur samen zijn geweest vergeet je partner ineens dat het helemaal niet gezellig is om in jouw gezelschap op zijn telefoon te zitten. Hij zit ineens werk te bellen of constant met zijn vrienden te appen. Hallo? Ik ben er ook nog?