Films & Series

Ook zin in kerst? Dit is wanneer de eerste kerstfilm op Netflix verschijnt

kerstfilm-netflix

Ondanks dat het op nog vijfentwintig graden is buiten, hebben wij op de redactie van Girlscene al ontzettend veel zin in kerst. Want wat is er nou leuker dan  chocolademelk kunnen drinken, warme truien kunnen dragen en romantische kerstfilms kijken? Krijg jij ook al zo’n zin in kerst? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dit is wanneer de eerste kerstfilm op Netflix zal verschijnen e

Dit is wanneer de eerste kerstfilm op Netflix verschijnt

En dat zal niet lang meer duren!

Kerstfilms op Netflix

Nu de zomer ten einde loopt, kunnen we niet wachten tot het eindelijk kerst is. En hoe kun je beter in de stemming komen dan door een zoetsappige kerstfilm te kijken? Netflix pakt natuurlijk altijd enorm uit met hun aanbod aan kerstfilms. Daarom is een van de nieuwste films, The Noel Diary, al vanaf 24 november op de streamingsdienst te zien!

The Noel Dairy

We zullen nog even moeten wachten op de trailer, maar de acteurs die in de film zullen spelen zijn wel al bekend! De cast bestaat uit James Remar, Essence Atkins, Andrea Sooch, Barrett Doss, Vivian Full, Aaron Costa Ganis en Justin Hartley.

Kun je echt niet meer wachten en wil je nu alvast een kerstfilm kijken? Dat kan ook! Er zijn een aantal kerstfilms die nog op Netflix staan. Dus pak je kerstpyjama erbij en begin met bingen! 😉

Lees ook
Goed nieuws voor de liefhebbers! Er liggen nu al pepernoten in de schappen

Plaatsmaken voor nieuwe films

Er komen regelmatig nieuwe series en films op Netflix, maar helaas moeten er daardoor ook een aantal geweldige films plaatsmaken voor de nieuwe. Zo is het je laatste kans om Grease, Chicago Med, Bumblebee of Justice te kijken. Dus mocht je nog niet helemaal zin hebben in kerst, dan kan je ook even deze films kijken voordat het te laat is!

Beeld: Pinterest