Films & Series

De eerste beelden van Videoland-serie Máxima beloven veel goeds

maxima-videoland

Het zal niet lang meer duren voordat de nieuwe Videoland-serie over het leven van koningin Máxima zal verschijnen bij de streamingdienst. Op het Instagram-account van Videoland verschenen gisteren al de eerste beelden en die beloven veel goeds.

Máxima

In deze nieuwe Videoland-serie “Máxima” wordt het verhaal verteld van het leven van Máxima voordat ze kroonprins Willem-Alexander ontmoette in Sevilla. De serie bestaat uit zes afleveringen en laat zien hoe de Argentijnse econome, die destijds in New York woonde, verliefd werd op de Nederlandse kroonprins.

Wanneer Willem-Alexander haar ten huwelijk vraagt, wordt Máxima geconfronteerd met haar verleden en ontstaat er een heftige discussie over de politieke carrière van haar vader tijdens het Videla-regime. Wat zorgt ervoor dat deze Argentijnse uiteindelijk succesvol is? En hoe kan Máxima trouw blijven aan zichzelf zonder haar familie op te geven, of zijn die twee dingen niet met elkaar te verenigen? Het lijkt erop dat ze nooit eerder in haar eigen kringen over dit onderwerp heeft gediscussieerd.

Videoland deelt eerste beelden

We weten inmiddels al dat de Argentijnse actrice Delfina Chaves de rol van Máxima op zich zal nemen en dat de Nederlandse Martijn Lakemeier in de rol kruipt van een jonge Willem-Alexander. Gisteren deelde Videoland de eerste beelden van deze nieuwe serie op hun Instagram-account. En deze beloven veel goeds!

View post on Instagram
 

Krezip

En dat was niet het enige wat gisteren gepresenteerd werd tijdens het RTL-event. Ook werd bekendgemaakt dat de Nederlandse band Krezip de titelsong heeft geschreven voor deze nieuwe Videoland-serie. En ook daar kregen we alvast een voorproefje van.

“We zijn aan iets heel cools aan het werken”, lezen we op het Instagram-account van de band. “We hebben meerdere nieuwe songs gemaakt voor de nieuwe dramaserie Máxima. We zijn al vroeg bij het proces betrokken waardoor we er echt diep in kunnen duiken. We zijn de songs nu aan het uitwerken.”

De nieuwe Videoland-serie Máxima is begin volgend jaar te zien bij Videoland. 

View post on Instagram
 

Beeld: videoland