News

YES! Echte Meisjes in de Jungle krijgt een reünie-aflevering

echte-meisjes-reünie

Alsof er nog niet genoeg ruzies aan de hand zijn tussen de dames van Echte Meisjes in de Jungle, komen de makers ook nog met een reünie-aflevering. Het moet niet gekker worden! Wij zijn enorm benieuwd naar alle verhalen van de deelneemsters.

Echte Meisjes in de Jungle

Van misverstanden en geruchten tot aan uitschelden en flinke ruzie. Er is ondertussen genoeg drama rondom Echte Meisjes in de Jungle om er uren over door te kletsen, toch vonden de makers van het programma het nodig om een reünie-aflevering te filmen! Het grote nieuws maakte Videoland zojuist bekend, door middel van een filmpje met Louisa, Michella en Diva.

Op de video zien we Michella Kox met een trol van klei, die een middelvinger omhoog houdt, in haar handen. Louisa vraagt zich af of dit wel gezellig gaat worden. “Nou, ik denk het niet, maar ik ben er klaar voor”, antwoord Michella.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Drama incoming! EMIDJ-Lena haalt flink uit naar Jill 

Reünie-aflevering

Op één deelneemster na, zullen alle meiden aanwezig zijn bij de reünie-aflevering. Degene die ontbreekt, is Gaby Blaaser, die ook al eerder het programma moest verlaten. “Gaby wenst alle meiden veel plezier met de reünie van Echte Meisjes in de Jungle, maar vanwege haar zwangerschap laat ze deze opname aan zich voorbij gaan”, laat streamingdienst Videoland weten. Wel zal de beauty voorbijkomen in de aflevering en heeft ze een speciale boodschap voor haar medekandidaten.

Waar de fans (en wij stiekem ook) heel erg naar uit kijken, is het moment dat Louisa Janssen en Esmee Ipema elkaar weer onder ogen komen. Esmee heeft waarschijnlijk nog wel het een en ander te zeggen, nadat ze door Louisa tegen de grond werd gegooid in het rijstveld. Maar ook de flinke ruzies tussen Michella Kox en Janice Blok worden, hopelijk, voor eens en altijd uitgevochten. Wij kunnen niet wachten!

De Echte Meisjes in de Jungle reünie-aflevering is op maandag 27 februari te zien bij Videoland.

View post on Instagram
 

Beeld: videoland

Must reads 👀