Films & Series

OMG! Hier moesten de Echte Meisjes in de Jungle poepen

Danique
echte-meisjes-poepen

Dat een wedstrijd in de jungle geen vijf-sterren vakantie is, daar waren de dames wel op voorbereid. Maar toch hadden ze gehoopt dat er een normaal toilet zou zijn. Think again! Hier moesten de Echte Meisjes in de Jungle poepen!

Echte Meisjes in de Jungle

In de eerste paar afleveringen hebben we al kunnen zien dat het er soms heftig aan toe gaat tussen de dames. Het overleven in de jungle valt ze allemaal erg zwaar en de moeilijke opdrachten maken het er niet makkelijker op! De deelneemsters van Echte Meisjes in de Jungle moeten het hier in totaal twee weken zien vol te houden. Als jouw team in het luxekamp zit moet dat wel lukken toch?

Nou er is dus één ding wat bij beide kampen niet zo luxe is als dat de meiden hadden gehoopt. Het toilet! Volgens de deelneemsters was dit geen succes en misschien nog wel het allerergste van de hele trip.

Primitief poepen

Echte Meisjes Jill Goede en Janice Blok deelden hun ervaringen met doen van een number two! “Het meest heftige aan mijn deelname was dat ik twee weken lang niet normaal naar de wc kon gaan”, begint Janice. “Ze hadden een gat gegraven, met zand en een scherp ernaast. Je kreeg gelukkig wel wc-papier, daar was ik heel blij mee. In het luxekamp hadden we wel een ‘soort van toilet’, maar na één dikke drol was-ie al verstopt.” Ai, dat klinkt niet ideaal!

Lees ook:
Déze hilarische naam heeft de Echte Meisjes in de Jungle groepsapp

Rozengeur en maneschijn

Ook Big Brother-ster Jill Goede had hier het een en ander over te zeggen en ontkent zeker niet dat dit een vervelende situatie was. “Als iemand een grote drol had en de boel niet opruimde, zat het hele toilet al verstopt. Daar kwam je dan ‘s ochtends vroeg pas achter”, vertelt ze. Iew!

Gelukkig heeft Jill meer mooie dan slechte momenten meegemaakt en kan ze dat primitief poepen wel door de vingers zien. “Ik vond het verder niet zó heftig, stiekem was het voor mij best wel rozengeur en maneschijn. Ik heb van alle dames zoveel geleerd, dus ik zou zeker nog een keer meedoen.”

Beeld: videoland