Films & Series

Déze influencers zijn volgens TikTok perfect voor Echte Jongens in de Jungle

Nicoline
echte-jongens-in-de-jungle

Echte Meisjes in de Jungle is terug op de buis en het is een echte hit! Waarschijnlijk is dit seizoen nog bekender dan elf jaar geleden. Wekelijks is de chaos in Laos het gesprek van de dag, wat ons aan het denken heeft gezet. Wat dacht je van: Echte Jongens in de Jungle! TikTok heeft alvast een voorstel gedaan voor de influencers die de perfecte kandidaten vormen.

Echte Jongens in de Jungle

Een programma is natuurlijk nergens zonder een goede presentator of presentatrice. Aangezien de vrouwelijke versie gepresenteerd wordt door een man (Valerio), gaat TikTok voor de mannelijke versie voor een presentatrice. Wie kan deze jongens namelijk beter begeleiden dan de diva herself, Patty Brard? Deze presentatrice weet daarnaast hoe ze een programma in goede banen moet leiden, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Het enige wat we nog niet zeker weten, is of Videoland net zo enthousiast wordt van dit idee als wij!

View post on Instagram
 

1. Duncan Tromp

Ons geluk kon natuurlijk niet op toen we Duncan Tromp voorbij zagen komen in de TikTok. Duncan heeft op het moment zo’n 800.000 volgers en is vooral bekend om zijn hysterische video’s over zijn dagelijkse leven. Hierin wordt hij meerdere malen geconfronteerd met zijn shopverslaving en vertelt hij in geuren en kleuren over zijn wildste avonturen. Scrol maar een keer door zijn TikTok-account, het is gieren geblazen. Daarom is deze grappenmaker een onmisbare kandidaat voor Echte Jongens in de Jungle.

View post on Instagram
 

2. Fawry Not Sawry

In dit seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, nemen de dames zeker geen blad voor de mond. Iets wat regelmatig zorgt voor uitbarstingen. Voor het seizoen van Echte Jongens in de Jungle hebben we dus iemand nodig die ook niet op z’n mondje is gevallen. Laat Fawry Not Sawry nou de perfecte kandidaat hiervoor zijn. Hij heeft een groot verleden als roddeltante, maar die titel heeft hij inmiddels achter zich gelaten. Althans, zegt hij zelf natuurlijk. Wij denken dat Fawry de drang om te roddelen in de jungle niet tegen kan houden en zal zorgen voor heerlijke televisie.

View post on Instagram
 

3. Ziggy Krassenberg

Om de spirit erin te houden hebben we een bron van positiviteit nodig. Het is daarnaast ook niet vervelend als iemand kan zorgen voor wat achtergrondmuziek wanneer het team in een kring om een kampvuur zit. Terwijl iedereen probeert te overleven in de jungle zal Ziggy Krassenberg in ieder geval zorgen voor wat sfeer in de groep en zal met z’n opvallende persoonlijkheid genoeg kleur brengen in de jungle.

View post on Instagram
 

4. Nick Eshuis

De vierde deelnemer van deze lijst aan mannelijke influencers is niemand minder dan Nick Eshuis. Je weet wel, van zijn oh zo populaire McDates. Tijdens deze McDates geniet hij samen met realitysterren, vrienden of bekende influencers van heerlijk eten terwijl ze elkaar bijpraten over hun levens. Nick Eshuis kan als geen ander de oren van je hoofd afkletsen en neemt zeker geen blad voor de mond. Het perfecte recept voor drama!

Watch on YouTube

5. King Faisel

King Faisel is iemand met een heel expressief karakter, wat hem enerzijds enorm veel fans oplevert. Anderzijds kan dit expressieve karakter in een programma als Echte Jongens in de Jungle veel drama veroorzaken. Kijk maar naar het huidige seizoen van de Echte Meisjes in de Jungle. Meiden met grote karakters zorgen voor grote ruzies. Een ding is zeker: King Faisel zal voor chaos zorgen in Laos. Denk je ook niet?

View post on Instagram
 

6. Robbert Rodenburg

Iemand die weet hoe die op een onbewoond eiland moet overleven is natuurlijk Robbert Rodenburg. De jungle, moet voor hem dus appeltje eitje zijn. Zeker nadat hij Expeditie Robinson 2021 gewonnen heeft! Daarnaast kan deze Nederlandse YouTuber, acteur en presentator eigenlijk wel met iedereen overweg. Hij is voornamelijk bekend van zijn online serie Open Kaart, waarin hij verschillende bekende Nederlanders interviewt. Laos, moet deze influencer dus ook wel overleven.

View post on Instagram
 

7. Leroy Jory

Waarschijnlijk herken je deze jongen wel ergens van. We hebben hem namelijk nog niet zo lang geleden nog in Prince Charming gezien. Leroy Jory zou dan ook een leuke kandidaat kunnen zijn voor de mannelijke versie van Echte Meisjes in de Jungle. Met ruim 34 duizend volgers timmert Leroy aan zijn groeiende carrière als influencer. Enne, dat gaat hem zeker goed af hoor! Wij genieten wekelijks van alle leuke content die deze influencer plaatst.

View post on Instagram
 

8. Jerrel Baumann

Iemand die in de jungle nog tijd weet te vinden voor z’n uiterlijk is natuurlijk make-up artist Jerrel Baumann. Deze jongen is daarnaast een voormalige deelnemer aan Big Brothers en weet daarom als geen ander hoe tv in elkaar steekt. Elke ochtend kan Jerrel zijn skills inzetten om alle jongens even fris voor de dag te laten komen. Wie weet steken wij nog wat op van de make-up tips die hij met iedereen deelt?

View post on Instagram
 

9. Julien Kooij

Een andere Prince Charming kandidaat is Julien Kooij. Tijdens zijn avontuur probeerde hij het hart te veroveren van Chris Berendse, maar helaas is hij niet met de laatste stropdas naar huis gegaan. Hoewel Julien het heerlijk vindt om op tafels te dansen en lekker los te gaan, heeft hij ook een rustige kant en hebben we een voorgevoel dat deze jongen iets meer op de achtergrond zal treden. Maar elk team heeft ook de rust zelve nodig.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Dít zijn de 17 mannen die voor Sylvia meedoen aan De Bachelorette

10. Gürsay Ayar

Net zoals Leroy hebben we Gürsay Ayar dit seizoen in Prince Charming mogen ontmoeten. Helaas is ook hij weggestemd, maar in Echte Jongens in de Jungle zouden we hem wellicht beter kunnen leren kennen. Daarnaast zijn wij benieuwd of de prachtige lokken van deze jongeman de jungle kunnen overleven. Als dat namelijk zo is, willen wij al zijn tips en tricks weten! Nu eerst maar eens duimen dat dit seizoen er echt ook écht gaat komen.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @robbertrodenburg en @ziggykrassenbergofficial