Lifestyle

Dit zijn dé beste dupes bij Action van 2023

jaar lang gratis shoppen Action

Het leven wordt met de dag duurder, maar gelukkig brengt Action regelmatig goedkope dupes uit van onze favoriete merken om onze uitgaven wat te beperken. Wij hebben de beste dupes van dit jaar voor je op een rijtje gezet!

Action dupes

Misschien is ‘dupes’ wel hét woord van 2023. Winkels zoals Zara, Mango en H&M weten altijd goed in te spelen op de trends van het moment. Dus al gaat er een prachtige Prada tas viral op TikTok? Dan maken zij daar een goedkopere variant van voor de liefhebbers. Zo kunnen wij toch genieten van onze favoriete merken, maar dan voor een fijn prijsje. Action is hier misschien nog wel de beste in van allemaal! We weten inmiddels welke parfums bij Action de beste dupes zijn, maar er is nog veel meer leuks om te ontdekken in de winkel!

Woodwick geurkaarsen

Iedereen kent ze wel, de knetterende geurkaarsen van Woodwick. Ze zijn prachtig verpakt in een glazen pot met een klassieke houtendeksel erop. Gorgeous! Maar wat als wij geen dertig euro willen neer tikken voor iets wat binnen enkele weken is opgebrand? Dan ga je natuurlijk naar onze favo hebbedingetjes winkel, Action! Voor maar vijf euro heb jij al een wannabe Woodwick kaars op tafel staan.

Ze zijn in verschillende geuren en kleuren beschikbaar. Ga jij voor Fresh Linen om het voorjaar te vieren of liever een warme geur als Sandalwood?

Rituals autoparfum

Iedereen met een eigen auto kan het wel herkennen. Het kan soms erg lastig zijn om je voertuig altijd maar fris te laten ruiken. Gelukkig had Rituals daar de oplossing voor! Een heerlijk parfum die je gemakkelijk in de roosters van je airco klikt. Staan de blazers aan? Dan wordt het geurtje heerlijk verspreid door je vierwieler. Toch vonden wij het overdreven om hier bijna twintig euro voor te betalen. Dus gingen wij bij Action op zoek naar een goede dupe. En ja hoor, die hebben we gevonden! Betaal voortaan nog maar €2,39 voor je autoparfum. Het merkje Vinove ruikt niet alleen verrukkelijk, maar ziet er net zo stylish uit als die van Rituals.

The Ordinary

Tegenwoordig is iedereen, maar dan ook écht iedereen, into skincare. Het is natuurlijk heel belangrijk om goed voor je huid te blijven zorgen, maar moet dat ons dan ook direct een fortuin kosten? De producten van The Ordinary zijn erg populair en vallen in prijs ook nog wel mee. Voor een serum betaal je tussen de zeven en tien euro. Maar toen wij op TikTok de identieke serums van Elize Jones tegenkwamen, waren we verkocht. Ondanks dat het prijsverschil niet enorm groot is, zijn deze serums toch een heel stuk goedkoper. 😉

 

 

 

 

Laneige Lip Mask

Om nog even in de beauty-producten verder te gaan, keken we naar TikTokker Chanou Azmara. Zij neemt haar kijkers voor de zoveelste keer mee op een tripje naar Action, op zoek naar de allerbeste dupes. Hier zat ook een heerlijk overnight lipmasker bij. Deze is één-op-één te vergelijken met het ‘Lip Sleeping Mask’ van Laneige. In de winkel met het blauwe logo betaal je €0,95 en als je graag het merknaampje op de verpakking hebt staan, maar je €16,49 betalen. Your choice!

Lees ook:
Koopje! Scoor deze geweldige terrasverwarmer bij Action voor een spotprijs

Tangle Teezer

Last but not least, de favoriete haarborstel van elk meisje, de Tangle Teezer. Misschien is de hype van dit product al een beetje voorbij, maar toch zien we genoeg meiden en jonge vrouwen met zo’n borstel op zak. Ze kammen heel prettig je haar door en zijn makkelijk mee te nemen door het kleine formaat. Is jouw borstel wel aan vervanging toe, of vind je het leuk om een nieuwe kleur aan te schaffen? Dan raden wij aan om naar Action te gaan! De anti-klitborstel van Betty’s is maar €2,49! Don’t walk, run!

Tangle Teezer 12,95 – Anti-klitborstel Betty’s 2,49

 

 

 

Must reads 👀