Lifestyle

Chic diner? Deze gouden bestekset van Action wil je hebben

bestekset-action

Ben jij de echte eventplanner van jullie vriendinnengroep en vinden de girls diners altijd bij jou thuis plaats? Of ben je gewoon al helemaal in de feeststemming en kan je niet wachten om voor jouw familie de tafel te dekken deze Kerst? Dan hebben wij een bestekset gevonden waardoor jouw dinertjes next level chic zullen worden.

Chic en goedkoop

Ons Pinterest moodboard staat vol met plaatjes van mooi opgedekte tafels, fancy cocktails en de lekkerste gerechten. Dat allemaal omdat wij nu al druk bezig zijn met het plannen van een chic kerstdiner bij ons thuis! Misschien ben jij ook wel uitgeroepen tot de Kermisorganisator dit jaar, of houd je gewoon van een glinsterende bestekset. Hoe dan ook, hebben wij een nieuw hebbedingetje voor jou gespot bij Action. Deze gouden bestekset bevat alles wat jij nodig hebt om elk avondmaal tot een groot succes te maken. Voor maar €29,95 scoor je deze topper in de winkel of op de website. Ben je geen fan van goud – hard to believe – dan is er ook een stoere zwarte set beschikbaar!

Gouden bestekset

De feestdagen staan voor de deur en waar de meeste Nederlanders de gourmetset uit de schuur zullen halen, zijn wij klaar om een chic diner te organiseren voor onze vrienden en familie. Maare, ook een gourmetavondje kan natuurlijk helemaal in stijl worden geserveerd. Met deze bestekset voeg je namelijk een vleugje luxe toe aan jouw tafeldecoratie.

Natuurlijk horen wij jouw brein al kraken, want niemand houdt van afwassen –duh. Is deze set dus gemaakt van roestvrij staal en kan ‘ie in de vaatwasser? Het antwoord is yes, de set kan in de vaatwasser, maar Action adviseert het toch op de hand te wassen (zodat de kleur langer behouden blijft), misschien dus niet het beste idee om in te slaan voor een diner met 100 man. Er zitten 24 bestekdelen in deze set, zes vorken, messen, lepels en koffielepeltjes, zorgen ervoor dat jouw besteklade meteen goed gevuld is. Dit allemaal scoor je voor €29,95 bij Action! Wij zijn fan, jullie ook?

Beeld: Action