Films & Series

Kijkers over finale van de Bachelorette: ‘Was het budget op?’

kijkers-bachelorette

Gisteren hebben we massaal kunnen genieten van de laatste aflevering van De Bachelorette. Eindelijk wisten we aan wie Sylvia Geersen de laatste roos gaf en welke man zij mee naar huis nam. Toch hadden kijkers wel het een en ander te zeggen over de finale van De Bachelorette.

De Bachelorette

We hebben wekenlang het avontuur van Sylvia Geersen gevolgd, waarin zij op zoek was naar de ware liefde. In de laatste aflevering was te zien hoe Sylvia met Samé en Joris op 24-uurs date ging. Zij nam als eerste Samé mee op date. Zij gingen samen giraffen spotten en hij kreeg daarna alsnog zijn helikoptervlucht, die Tjeerd een tijdje geleden van hem had afgepakt. Samé en Sylvia hadden daarna nog een romantisch diner en bij het kampvuur deelde hij een mooi gedicht. Toen was het de beurt aan Joris. Hij had in een eerdere aflevering aangegeven dat hij nog nooit een zonsondergang had gezien en daarom ging Sylvia die samen met hem kijken bij de final date. Daarna gingen zij nog samen romantisch naar de sterren kijken en kroop Sylvia nog even lekker in Joris zijn armen. Toch vonden kijkers de finale van De Bachelorette erg saai en vragen zij zich af of het budget bij Joris zijn date op was.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Evie van Vliet over Temptation-avontuur: “Heb het zwaar onderschat”

Reacties

Het grootste deel van de fans hadden de keuze van Sylvia wel al verwacht. Zij vinden dat de twee ontzettend goed bij elkaar passen en hopen dat het stel nog steeds samen is. Toch hadden de kijkers wel het een en ander te zeggen over de finale aflevering van de Bachelorette. Zo reageert een kijker: ‘Was het budget op?’ De date van Joris was nogal saai vergeleken met de date van Samé. Toch zijn de meeste kijkers blij voor de twee: ‘Goede keuze heeft Sylvia gemaakt! Hopelijk zijn ze nog steeds samen.’ Wij zijn ontzettend benieuwd naar de reünie aflevering en hopen dat Sylvia en Joris nog steeds samen zijn.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Videoland: De Bachelorette