Beauty

TikTok heeft de perfecte dupe gevonden van de Collistar Magic Drops

collistar magic tanning drops

Door dit sombere, winterse weer schijnt nog maar zelden een lekker zonnetje op ons gezicht. Voor wie toch dat zomerse kleurtje wil behouden, zijn er allerlei merken met tanningdrops op de markt. De prijzige Magic Drops van Collistar zijn dan wel de bekendste, maar wat als wij zeggen dat TikTok hier een goedkope dupe voor heeft gevonden! 

Magic Drops

Voor alle beauty-lovers onder ons, zijn de Magic Drops van Collister niet onbekend. Dit product werkt als een trein en geeft jouw bleke huid binnen no-time een lekker goudbruin tintje. Er zijn meerdere manieren om dit product aan te brengen. Je kan als eerst je huid reinigen en vervolgens de drops aanbrengen op een schone, droge huid. Of je gebruikt de meest populaire methode, door het te mengen in je dagcrème. Het werkt beide net zo goed en je krijgt er een sunkissed skin van!

Helaas is zo een wondermiddeltje niet goedkoop! Voor een potje van maar 30 milliliter, betaal je al €40! Je moet het er dus maar net voor over hebben. Gelukkig zijn er genoeg TikTokkers op pad gegaan om de ultieme dupe te vinden van dit product. Zij zijn het unaniem met elkaar eens, die van de Kruidvat werkt precies hetzelfde!

View post on TikTok

Lees ook:
Primark verkoopt nu spotgoedkope dupes van het GlamGlow masker

Kruidvat dupe

De beste Collister dupe kan je dus scoren bij Kruidvat. De drogist heeft sinds kort zijn eigen skincare lijn en hebben ‘Kruidvast Skin Sciene Tanning Beautifying Drops’ uitgebracht. Volgens TikTok geeft dit product precies hetzelfde effect als de tanningdrops van Collister. Je brengt de druppels ook hetzelfde aan als die van het duurdere merk en er is al na minder dan 60 minuten resultaat te zien.

Waar veel verschillende TikTok-gebruikers claimen dat het product hetzelfde is, is er wel een enorm verschil in prijs! En gelukkig maar, voor dezelfde hoeveelheid betaal je bij Kruidvat maar €9,99. Wow! Dat is nog al een groot verschil en we hebben nog meer goed nieuws. Momenteel zijn de 30 milliliter potjes in de aanbieding en betaal je nog maar de helft. Voor vijf euro, net zoveel resultaat als voor veertig. Nou meiden, wij weten wel voor welk merk we gaan!

View post on TikTok

Beeld: collistar