Food

Zo maak je een overheerlijke Duck On The Beach cocktail

Duck On The Beach

Het zonnige weer komt er weer aan, dus de cocktailkaarten worden er weer bij gepakt. En toch ben je soms net even toe aan iets anders. Daarom hebben wij deze heerlijke Duck On The Beach gevonden. Je weet wel een variant op die populaire cocktail, alleen dan net even anders.

Duck On The Beach

Vooral in de zomer ben je natuurlijk op zoek naar iets verkoelend. Daarom is een lekkere cocktail zeker een ideaal drankje. Vooral als je heerlijk op het terras zit of gewoon lekker in je eigen tuintje. Voor echte verkoeling moet je zeker gaan voor een nieuwe cocktail, de Duck On The Beach. Het bekende merk Flügel kwam met dit recept op hun Instagram en de cocktail ziet er echt heerlijk uit. De cocktail bestaat uit veel zoete smaken en is ontzettend makkelijk te maken. Als je dus fan bent van Flügel en heerlijke tropische smaken, dan moet je zeker snel kijken hoe je een Duck On The Beach moet maken!

Ingrediënten

  • Sinaasappelsap
  • 2 Flügel
  • Peach Tree
  • Vodka
  • Crushed ice

Aan de slag!

Als je eenmaal alle ingrediënten in huis hebt gehaald, dan kunnen we gaan beginnen. Pak er als eerste een paar leuke cocktail glazen bij, zodat je daar je cocktail in kan serveren. Vul je glas of glazen vervolgens met crushed ice, zodat het drankje lekker verkoelend wordt. Voeg daarna een scheutje sinaasappelsap toe met 2 Flügel flesjes erbij. Ook voeg je een scheutje van de Peach Tree en een klein beetje Vodka toe. En voilà! Je overheerlijke drankje is alweer klaar om gedronken te worden. Serveer deze cocktail tijdens een heerlijke zonnige dag en geniet samen met je vriendinnen van lekkere zoete smaken ;-).

View post on Instagram
 

Beeld: Flügel